ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ MS OFFICE (μέλη ΕΝΕ)
Το πρόγραμμα προσφέρεται στην ειδική τιμή των 58 για τα μέλη της ΕΝΕ και τις οικογένειές τους και περιλαμβάνει:

Πακέτο BASIC: Word, Excel, Internet
24 ώρες σε τάξη, μαθήματα και προσομοίωση
πρόσβαση σε πλατφόρμα e-learning για παρακολούθηση μαθημάτων και εξάσκηση μέσω internet με προσωπικό κωδικό πρόσβασης ισχύος ενός (1) έτους.
εξετάσεις πιστοποίησης χωρίς επιπλέον κόστος (εγκεκριμένη από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτή από το ΑΣΕΠ)
δωρεάν επανεξέταση σε όλες τις ενότητες.

Η εγγραφή γίνεται με υποβολή της παρούσας αίτησης, και αποστολή στο edu@taseism.gr φωτοτυπίας ή φωτογραφίας ταυτότητας αποδεικτικού κατάθεσης σε κάποια απο τις συνεργαζόμενες τράπεζες με αιτιολογία ENE - ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ. Διαφορετικά, έχει χαρακτήρα αίτησης ενδιαφέροντος, προκειμένου να ενημερωθείτε για την συγκρότηση τμημάτων.

Email address *
Επώνυμο *
Your answer
Όνομα *
Your answer
Email *
Your answer
Κινητό ή σταθερό τηλέφωνο *
Your answer
Όνομα πατρός *
Your answer
Όνομα μητρός *
Your answer
Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου *
Your answer
Είστε μέλος της ΕΝΕ ή κάποιο μέλος της ΕΝΕ είναι μέλος της οικογένειάς σας *
Αν δεν είστε μέλος της ΕΝΕ σημειώστε μας το ονοματεπώνυμο του ατόμου μέσω του οποίου θα λάβετε την ειδική τιμή. [ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ]
Your answer
Δηλώστε παρακάτω τις μέρες και ώρες που είστε διαθέσιμος/η για τις συμμετοχή στα δια ζώσης μαθήματα (24 ώρες στο σύνολό τους), προκειμένου γίνει η τοποθέτησή σας σε τμήμα. *
Σας υπενθυμίσουμε ότι στην διάρκεια κάθε μαθήματος περιλαμβάνεται ένα διάλειμμα 15 λεπτών (στο 4ωρο) και δύο διαλείμματα 15 λεπτών (στο 6ωρο). Η μία (1) εκπαιδευτική ώρα αντιστοιχεί σε 45 λεπτά πραγματικού χρόνου.
Required
Ενδιαφέρεστε για Αθήνα (Αιόλου 72) ή Πειραιά (Διστόμου 7-9) ;
Ενδιαφέρεστε για κάποια περιοχή της περιφέρειας;
Ειδικά για τις πόλεις της περιφέρειας, αναφέρετε τον τόπο κατοικίας σας, ωστε να σας ενημερώσουμε για τον ακριβή χώρο υλοποίησης και την προθεσμία κατάθεσης των διδάκτρων όταν συγκροτηθεί τμήμα.
Your answer
Αν σκοπεύετε να πληρώσετε σε κάποια απο τις τράπεζες που συνεργάζεται ο φορέας μας παρακαλούμε σημειώστε την τράπεζα που σας εξυπηρετεί και ενημερώστε μας στο 2103310240 ή με email στο info@taseism.gr μετά την κατάθεση.
Στην ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ εισάγετε την λέξ "ΕΝΕ" και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας. Η κατάθεση μπορεί να γίνει μετά την διαμόρφωση τμημάτων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μπορούν να προβούν αμέσως μετά στην εξόφληση.
Αποδέχεστε ο φορέας μας να χρησιμοποιήσει στο μέλλον τα στοιχεία επικοινωνίας σας για προωθητικές ενέργειες και ενημερώσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επιδοτούμενων προγραμμάτων εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους; *
Σχόλια / Παρατηρήσεις *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms