Liity Espoon Keskustan jäseneksi
Keskustan jäsenyys kannattaa. Keskustan jäsenenä pääset tekijäksi Suomen suurimpaan puolueeseen ja rakennat Suomea kotikunnastasi lähtien yhdessä muiden ihmisyyden, yhteisvastuun ja yhdessä tekemisen nimeen vannovien kanssa. Keskustan jäsenkortti on kortti niille, joille pelkkä puhe ei riitä, vaan jotka vaativat tekoja aatteiden tueksi. Jos toimeen ei tartuta, mikään ei taatusti muutu paremmaksi.

Keskustassa voit olla jäsenenä puolueen paikallisyhdistyksissä, Keskustanaisissa, Keskustanuorissa tai Keskustaopiskelijoissa. Jäsenenä pääset vaikuttamaan Keskustan politiikkaan ja osallistumaan puolueen päätöksentekoon sekä monipuolisiin tapahtumiin. Saat koulutusta, uusia ystäviä ja mielenkiintoisen harrastuksen - oman ponnahduslautasi huipulle. Olemme uudistamassa puolueen sääntöjä niin, että jäsenten ääni kuuluu tulevaisuudessa entistäkin vahvemmin puolueen päätöksenteossa, politiikassa ja toiminnassa.
Email address *
Koko nimesi *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Puhelinnumerosi *
Your answer
Paikallisyhdistys johon haluat liittyä *
Espoon Keskustan toiminta jakautuu paikallisyhdistyksiin, Keskustanuorten osastoon, Otaniemen Keskustaopiskelijoihin ja Keskustanaisten Espoon yhdistykseen. Jäseneksi liitytään johonkin näistä yhdistyksistä. Espoon Keskustan kunnallisjärjestö vastaa koko Espoon politiikasta tukien valtuustoryhmää ja muita luottamushenkilöitä.
Lisätietoja tai kommentteja
Your answer
Lupa henkilötietojen käsittelyyn *
Espoon Keskustan henkilötietoja koskeva tietosuojaseloste löytyy osoitteesta www.espoonkeskusta.fi/tietosuoja
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Keskustan Espoon kunnallisjärjestö ry. Report Abuse