EGMO 2020 felkészítés - lányoknak
Kedves Lányok!

A tavalyi évtől a felkészítő feladatsorokat és egyéb felkészülési anyagokat nem rakjuk fel a honlapra (http://web.cs.elte.hu/~nagyzoli/EGMO.html), kizárólag emailben küldjük ki őket.

Amennyiben szeretnél részt venni a felkészülésben vagy fejleszteni szeretnéd matematikai problémamegoldó képességedet, iratkozz fel, hogy Te is megkapd a feladatsorokat! Az e-mail címedet a Bolyai János Matematikai Társulat (szh.: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 12.I/4. ) nevében mi, az EGMO felkészítő csapat kezeljük, és arra használjuk, hogy feladatsorokat, a megoldásaitok értékelését, versenyekkel, kiemelten az EGMO válogatóversennyel kapcsolatos információkat küldjünk Nektek. Továbbá ha indokoltnak érezzük, a matematika területéről bővebben vagy az EGMO-ról és a magyar részvételről bővebb információkat juttassunk el hozzátok. Az egyéb adataitok felhasználási módjáról a kérdéseknél kaptok tájékoztatást.

A feliratkozásról visszajelző emailt küldünk. A feliratkozás semmire nem kötelez, bármikor le lehet iratkozni, megoldásokat nem kötelező küldeni. Leiratkozáshoz kérjük, hogy írj egy e-mailt az egmo.hungary@gmail.com címre, ami tartalmazza a nevedet, iskoládat és évfolyamodat, vagy hívj a +36-30/59-44-599 (Fekete Panna) telefonszámon!

Sikeres készülést kívánunk!
EGMO felkészítő csapat
Email address *
Teljes név (kapcsolattartáshoz) *
Your answer
Ahogy szeretnéd, hogy szólítsunk (megszólításhoz) *
Your answer
Iskola (1. válogató helyszínszervezése céljából, egyéb célból) *
Your answer
Évfolyam 2019/2020-ban (eredménykeresés céljából, egyéb célból) *
Milyen kategóriában indultál a tavalyi évben a versenyeken? (Pontszámítás céljából, egyéb célból) *
Milyen egyéni versenyeredményeid vannak 2018/2019-ben? (Pontszámítás céljából, egyéb célból)
Your answer
Megjegyzés (pl szerinted hol lenne érdemes hirdetni a felkészítést, hogy minél több diákhoz eljusson? Amennyiben rendelkezésre állnak, kéred az idei év korábbi feladatsorait?)
Your answer
Elfogadom a Bolyai János Matematikai Társulat Adatvédelmi Szabályzatát és hozzájárulok az adataim kezeléséhez az EGMO versenyre történő felkészítéssel kapcsolatban. (A szabályzat elérhető a Bolyai János Matematikai Társulat honlapján: http://www.bolyai.hu/TARSULATROL/ADATVEDELMI_SZABALYZAT_BJMT.pdf ) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy