Kiipeilyn Vuoksi - ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen junnuryhmiin 6.1.2020 - 31.5.2020
Osallistujan tiedot
Osoitetiedot kerätään kiipeilylehden postitusta varten. Syntymävuosi tarvitaan kiipeilyvakuutusta varten.
Lapsen etunimi *
Your answer
Lapsen sukunimi *
Your answer
Syntymävuosi (esim. "2009") *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Huoltajan etu- ja sukunimi *
Your answer
Huoltajan email *
Your answer
Huoltajan puhelinnumero *
Your answer
Valitse ryhmä ja aika
Ohje:
”Minit” ovat 5-8 vuotiaille lapsille tarkoitettu ryhmä, jossa kiipeilyä ja siihen liittyviä taitoja harjoitellaan erilaisten leikkien ja pelien avulla.

”Midit” eli 9-13 vuotiaat lapset. Tässä ryhmässä harjoitukset ovat jo hieman vaativampia, kuitenkin niin, että toiminta soveltuu myös kiipeilyn ensikertalaisille.

”Junior”-ryhmä on suunnattu noin 10-17 vuotiaille kiipeilystä innostuneille nuorille, joilla innostus riittää useampaan harjoitukseen viikossa. Tämä ryhmä harjoittelee ohjatusti kolme kertaa viikossa.
Valitse ryhmä ja aika (ensisijainen toive, midi 1 täynnä) *
Vaihtoehtoisesti sopiva ryhmä ja aika
Ryhmiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia. Lisää tähän ryhmän nimi ja numero (esim "mini 3"), jos lapsesi voi osallistua toisena ajankohtana.
Lapselleni sopii myös ("ryhmän nimi X"):
Your answer
Hyväksyn, että ilmoittajan tiedot talletetaan Kiipeilyn Vuoksi ry:n jäsenrekisteriin ryhmien ilmoittautumisten hallintaa varten. Hyväksyn, että osallistujan tiedot tallennetaan Kiipeilyn Vuoksi ry:n jäsenrekisteriin ja Suomen kiipeilyliiton jäsenrekisteriin Kiipeilylehden tilausta sekä OP-Pohjola urheiluvakuutusta varten. Tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. *
Required
Hyväksyn, että Kiipeilyn Vuoksi ry saa käyttää osallistujasta otettuja kiipeilykuvia toiminnan esittelyyn ja junioritoimintaan liittyvään uutisointiin seuran kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lupa on voimassa toistaiseksi kunnes lapsi lopettaa seuran toiminnassa mukana olemisen tai huoltaja sen erikseen peruu. Kuvien julkaisun yhteydessä saatetaan käyttää lapsen etunimeä. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy