Menyasszonyi Kisokos
Tudom, hogy mit szeretnél!
Olyan menyasszony szeretnél lenni, amilyet még a világ nem látott. Akiről még hónapok/évek múlva is beszélnek a vendégek. Aki láttán felsóhajtanak az emberek és halkan összesúgnak, hogy ilyen szép nőt még soha nem láttak. Akinek kislányok és felnőtt nők integetnek az utcán, és könnyes szemmel kívánnak Sok Boldogságot! Én azért vagyok, hogy ebből az álomból valóság legyen!A tökéletes menyasszonyi ruhát keresed? Hogy megtaláld, első körben tisztában kell lenned azzal, hogy milyen az alkatod, vagyis mit érdemes hangsúlyozni, és mit célszerű leplezni. Ezért készítettem el Nektek a MENYASSZONYI KISOKOST, melyet mindenképp tanulmányozz át, mielőtt elkezded keresgélni az esküvői ruhád. Megtudhatod, melyek az alapalkattípusok, és az egyes alkatoknak mely ruhafazonok a legelőnyösebbek.

A MENYASSZONYI KISOKOST MOST AJÁNDÉKBA ADOM NEKED, nem kell mást tenned hozzá, mint kitöltened az alábbi rövid űrlapot, és hamarosan az e-mailfiókodban landol a nélkülözhetetlen minikézkönyv. Ha a próbafolyamat során, úgy érzed:
 -> hogy nem sikerül megtalálnod a nagybetűs esküvői ruhát,
 -> ha tanácstalan vagy, hogyan és hol kezd el a próbafolyamatot, mely szalonokat érdemes felkeresned,
 -> hogy jól jönne egy külső, érzelmektől független, szakmai segítség,
 -> ha az átlagostól eltérő az alkatod, és a szalonokban, falakba ütközöl,
 -> ha szeretnéd magad megkímélni fölösleges köröktől és csalódásoktól,
 AKKOR KERESS BIZALOMMAL!
 Garantálom, hogy TÜNDÖKLŐ és STÍLUSOS MENYASSZONYT varázsolok belőled.
 Stylisttól tanácsot, segítséget kérni, ma márnem csak a sztárok kiváltsága. Készülj szakértővel az esküvődre, a kezdeti lépésektől a nagy napig.

Körmendy-Szomoru Kata
Menyasszony Stylist
30/619 3708
menyasszonystylist@gmail.com
www.menyasszonystylist.hu

A feliratkozó űrlapban megadott adatokat hírlevél küldésre kívánom felhasználni. Az űrlap végén kérlek, jelöld be, hogy küldhetek-e neked a továbbiakban levelet aktuális hírekről, akciókról, soron következő workshopokról, új youtube videókról, melyekkel mind-mind a tökéletes esküvői outfitted összeállításhoz kívánok segítséget adni.

Bármikor meggondolhatod magad, és leiratkozhatsz a hílevélről, csak írj egy e-mailt nekem a menyasszonystylist@gmail.com címre. Minden megadott információt bizalmasan kezel, harmadik félnek át nem adok. Köszönöm a bizalmad!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy