Utrecht Open Data: Wie ben je?
Deze vragen zijn bedoeld om het netwerk van Utrecht Open Data in beeld te brengen. Of je nu een toeschouwer bent die de ontwikkeling met belangstelling volgt of een kartrekker van een groot project, dat maakt niet uit. Tenzij anders vermeld wordt hetgeen je hier invult ook op de website van Utrecht Open Data gepubliceerd. Het kan daardoor voorkomen dat je hier dezelfde gegevens invult die je al eerder aan ons door hebt gegeven.
Wie ben je?
Achternaam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
Organisatie
Your answer
Functie
Your answer
Welke rol(len) heb je bij open data?
Onderstaande rollen zijn gebaseerd op de analyse van de presentatie van Heinze Havinga over open data teams (http://www.utrechtopendata.org/sessie/samen-aan-de-slag-met-open-data/). Natuurlijk kan je ook een andere rol invullen: journalist, dienstverlener, vormgever, uitgever, ingenieursbureau, business developer, game ontwikkelaar, onderzoeker, databezitter, alle rollen kunnen handig zijn om te weten.
Hoe ben je te bereiken?
E-mail adres *
Dit wordt niet op de site geplaatst. Het doel is om later een reactieformulier op de site te plaatsen (met bescherming tegen spam) waarmee geïnteresseerden een bericht kunnen sturen.
Your answer
Linkedin profiel
Your answer
Ander profiel/webadres waar je contactgegevens te vinden zijn
Staan je contactgegevens als op een andere site? Plak hier dan de link naar die pagina.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.