Преферирани маркети според потрошувачите во Македонија!
Почитувани,

Добредојдовте на истражувањето зa преферирани маркети според потрошувачите во Македонија!

Истражувачката агенција Инсајдер ИД, втора година по ред го спроведува независното истражување за супермаркети и објавува Топ 3 ланци на Маркети во Македонија. Пополнувањето на анкетата нема да Ви одземе повеќе од 3-5 минути!

Анкетата е целосно анонимна односно не се внесуваат информации кои би можеле да се поврзат со конкретно физичко лице.

Однапред ви благодариме за одвоеното време и пополнување на нашата анкета.

Ви посакуваме пријатен ден,
Тимот на Инсајдер ИД

Напомена: Инсајдер ИД го задржува правото да не прифати анкети за кои смета дека се нерелевантни или укажуваат здружено пополнување.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service