Jornada "Violències: intervencions i reptes formatius"
Sessió temàtica amb motiu del 65è aniversari de l'Associació invia amb l'objectiu de reflexionar sobre les diferents violències i per posar en comú mètodes útils d'intervenció i formació.
Nom *
Your answer
Primer cognom *
Your answer
Segon cognom *
Your answer
DNI/NIE *
Your answer
Data de naixement *
MM
/
DD
/
YYYY
Sexe *
Adreça electrònica *
Your answer
Telèfon
Your answer
Adreça postal
Your answer
Codi postal *
Your answer
Municipi *
Your answer
Situació laboral *
Entitats o institucions amb les quals tens vinculació *
Your answer
Com t'has assabentat de la jornada? *
Your answer
Conformitat sobre les dades *
Required
Condicions sobre dades personals
En virtut de la Llei 15/1999 del 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades recollides en aquest formulari, estan incorporades dins d’un fitxer responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ INVIA, CIF: G-64980501. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar el servei sol·licitat.

L’usuari garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.invia.cat i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a ASSOCIACIÓ INVIA, de manera que respongui en tot moment a la seva situació real, essent l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per aquesta raó a ASSOCIACIÓ INVIA o a tercers.

Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a C/ AMISTAT, 15, BAIXOS – 08005 BARCELONA o bé, enviant un correu electrònic a carme@invia.cat

Tanmateix, la seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés per a què ASSOCIACIÓ INVIA pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o un altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes establerts per la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic.

En cas de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a ASSOCIACIÓ INVIA, a l’adreça esmentada anteriorment o al correu electrònic carme@invia.cat, manifestant la seva voluntat.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service