HAMOVE clubcross 31 maart 2024

We organiseren op 1e paasdag (31 maart) de 1e HAMOVE clubcross van 2024. De wedstrijden worden verreden over 3 manches en bij de hobby klasse rijden we 2 series en daarna de A, B, C finale wedstrijden. 

Deelname is uitsluitend voor HAMOVE leden, met uitzondering van de brommer en beginners klasse en deelnemers jonger dan 16 jaar.
LET OP: Snelle jeugdrijders worden geadviseerd om in the schrijven voor de hobby of wedstrijd klasse....bij twijfel bellen!

1) Brommers (ook voor niet-leden)
2) Mini en beginners (ook voor niet-leden)
3) 65, 85cc t/m 15 jaar
4) 125cc niet startbewijs houders
5) Quads
6) Hobby klasse
7) Wedstrijd klasse 
8) Zijspannen

Kosten te voldoen op de wedstrijd dag.
Solo € 15,-
Zijspan € 20,-   
 
Alle deelnemers moeten in het bezit zijn van een "KNMV basis sportlicentie" of "KNMV-startlicentie" of MON licentie/dagkaart.

We gebruiken géén transponder systeem, dus zorg voor een duidelijk leesbaar rijnummer.

Locatie:
Kieftendorp 6, Hengelo GLD

Informatie volgt per email.
Voor vragen over de inschrijving kun je contact opnemen met René Wesselink (0651140580)Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Telefoonnummer
Voornaam (zijspannen: geef hier a.u.b. beide voornamen op) *
Achternaam (zijspannen: geef hier a.u.b. beide achternamen op) *
Geboortedatum
MM
/
DD
/
YYYY
Klasse *
Wedstrijd klasse info: De wedstrijd klasse is bedoeld voor niveau vanaf streek/UMX. Als jeugd rijder mag je ook kiezen voor de wedstrijd klasse. Het aantal rondes per manche in de wedstrijd klasse is hoger dan de hobby klasse (op verzoek van de rijders).
Rijnummer
Zorg voor een leesbaar nummer, want we gebruiken GEEN transponders.
*
Motor (mini, brommer, 85cc, 125cc, ... *
Deelnemer verklaart geheel voor eigen risico deel te nemen en zich aan de algemene en specifieke regels te houden.Tevens geeft deelnemer toestemming aan de vereniging de gegevens uit dit formulier voor intern gebruik vast te leggen. De gegevens zullen geregistreerd worden conform de privacy-statement van de HAMOVE (https://www.hamove.nl/homepage/privacy-verklaring). Deelnemer is zich ervan bewust dat tijdens trainingen en/of wedstrijden beeldmateriaal gemaakt kan worden welke via de diverse mediakanalen van de HAMOVE gepresenteerd kunnen worden aan geïnteresseerden en geeft hieraan door ondertekening van de verklaring impliciet goedkeuring. *
Required
Vragen/suggesties
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy