Anmälan till Camporama 2018
Här anmäler du dig till Camporama 2018.
Alla fält är obligatoriska (utom sista "Övrigt") och behövs för att ge dig rätt information om Camporama. Information om kostnader och hur du betalar får du från din kår. Genom att anmäla dig via detta formulär så godkänner du också att vi lagrar dina uppgifter. Vi kommer att använda dessa för information om Camporama och Svenska Royal Rangers och för att söka bidrag från bidragsgivare som tex Studieförbundet Bilda.
Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Personnummer *
Fyll i komplett personnummer, alla siffror, ÅÅÅÅMMDDnnnn
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer och Ort *
Your answer
Namn till anhörig *
Your answer
Telefon till anhörig *
om det händer dig något på lägret så behöver vi kunna kontakta en närmast anhörig
Your answer
Min Kår är: *
Jag är : *
Välj här vilken åldersgrupp du tillhör eller om du är ledare/medhjälpare.
T-shirt *
Fyll här i vilken storlek på T-shirt du önskar
Allergi eller intolerans *
Är du allergisk eller intolerant mot något så behöver vi veta det. Klicka i "Övrigt" knappen och fyll i så noga du kan i rutan. Är du inget av de båda så klicka i "Nej" knappen.
Personuppgiftshantering *
Jag godkänner att SRR får spara och hantera mina personuppgifter. Detta inkluderar alla uppgifter som kan kopplas till mig som person, foton, ljudinspelningar, filmer, adressuppgifter, telefonuppgifter, hälsotillstånd, mm. Dessa uppgifter får lagras hos SRR för att kunna fullgöra ert uppdrag som lägerarrangör. Epostuppgifter kommer att användas för att skicka ut information om lägret. Personnummer och namn kommer att delas med Studieförbundet Bilda för att få bidrag till lägerkostnaderna. Foton och filmer sparas för att användas till marknadsföring och information om Svenska Royal Rangers. Vill jag radera mina uppgifter så tar jag kontakt med SRRs kontor.
Övrigt
Här kan du lägga till sådant som kan vra viktigt att vi känner till. Tex speciella sjukdomar eller om man inte kan vara med hela lägret.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google.