Οι ομάδες παιχνιδιού του Hehe - Κρατήσεις Φθινοπώρου 2021
Σας καλωσορίζουμε στον μαγικό κόσμο του hehe, το μέρος αυτό όπου όλα τα παιδιά και όλοι οι ενήλικες μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι να νιώσουν και να ανακαλύψουν μέσα από τις αισθήσεις τους, να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους, να επικοινωνήσουν, να εκφραστούν, να μάθουν, να δημιουργήσουν και να αναπτυχθούν!

Οι ημέρες που τόσο περιμέναμε επιτέλους πλησιάζουν!! Οι ομαδικές μας συναντήσεις ξεκινάνε την Τρίτη 14/09 και έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό για αυτό!

Παρακάτω θα βρείτε το πρόγραμμα των ομάδων, μια μικρή περιγραφή τους και το κόστος τους.

Η συμμετοχή θα είναι κυρίως με μηνιαία προπληρωμή ώστε να υπάρχει έλεγχος του αριθμού των παιδιών που συμμετέχουν. Αν βέβαια υπάρχει θέση σε κάποια ομάδα θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε και με μεμονωμένη συμμετοχή.

Αφού συμπληρώσετε την παρούσα αίτηση, θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα θέσης στην ομάδα που επιλέξατε, ώστε να προχωρήσετε στην πληρωμή.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Το πρόγραμμά των παιδικών ομάδων μηνιαίας κράτησης:

Τρίτη
18:00-19:00 Sensory & Montessori Play (9 - 24 μηνών)
19:10-20:10 Messy & Clay Play (1.5 - 6 ετών)

Τετάρτη
11:30-12:30 Messy & Clay Play (1,5 - 4 ετών)
18:00-19:00 Messy & Clay Play (1,5 - 6 ετών)
19:10-20:10 Messy & Clay Play (1.5 - 6 ετών)

Πέμπτη
18:00-19:00 Sensory & Messy Play (1-3 ετών)
19:10-20:10 Messy & Clay Play (1.5 - 6 ετών)

Παρασκευή
19:10-20:30 Clay & Messy Play (κεραμική) (4 - 12 ετών)Τις πρωινές ώρες των καθημερινών ο χώρος θα διατίθεται σε σχολεία για Messy & Clay Play.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα μπορείτε να "κλείνετε" το χώρο για προσωπική σας χρήση, για συναντήσεις ομάδων παιδιών ή πάρτι.

Επίσης, μεμονωμένες δράσεις μας θα ανακοινώνονται στη σελίδα μας στο fb Hehe - Messy Play, Art & Therapy

Περιγραφή των ομάδων

1. Sensory & Montessori Play (9 - 24 μηνών)

Tα παιδιά θα βρίσκουν ένα περιβάλλον που θα ενθαρρύνει το ελεύθερο παιχνίδι με τα αισθητηριακά υλικά των treasure baskets -που δε λερώνουν και τόσο- με ξύλινα παιχνίδια εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία της Μαρίας Μοντεσσόρι, καθώς και με όργανα γυμναστικής τύπου Pikler. Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με τα παιδιά τους, να αποκτήσουν εμπειρίες αισθητηριακού παιχνιδιού, να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν μεταξύ τους, να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη με την παιδοψυχολόγο του χώρου.

2. Messy & Sensory Play (1-3 ετών)

Τα παιδιά θα βρίσκουν ένα περιβάλλον όπου θα προσφέρεται μια πληθώρα υλικών, κάποια που λερώνουν και κάποια που δε λερώνουν και τόσο, ώστε να είναι σίγουρο πως θα βρούνε υλικά που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους! Κατάλληλες για όλα τα παιδιά, το σωστό ξεκίνημα για τις αισθητηριακές τους αναζητήσεις, μέσα σε μια ομάδα. Ιδανικές για παιδιά που μπορεί να έχουν δισταγμό με το πολύ λέρωμα, ή που μπορεί να έχουν κάποιες αισθητηριακές ευαισθησίες, ή που μπορεί να χρειάζονται παραπάνω χρόνο μέχρι να εξοικειωθούν με διάφορες, πιο έντονες, υφές. Οι γονείς, πέρα από τις συζητήσεις που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών, θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν και να αναπτύξουν ανοχή στα παιχνίδια που λερώνουν, να παίξουν οι ίδιοι σαν μικρά παιδιά, δίπλα στα παιδιά τους!

3. Messy & Clay Play (1,5 - 6 ετών)

Ανακατεύουμε, αγγίζουμε, πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε...πρόκειται για τις γνωστές messy ομάδες μας, όπου τα παιδιά, αλλά και οι γονείς αν επιθυμούν, έχουν την ευκαιρία να παίξουν με υλικά που, λίγο πολύ, λερώνουν, όπως χρώματα, αλεύρια, άμμο, χώμα ή νερό. Συγχρόνως, η πρόσβαση σε μεγάλους όγκους ελληνικού φυσικού πηλού εξαιρετικής ποιότητας, προσφέρει τη δυνατότητα, σε γονείς παιδιά να εξερευνούν σε βάθος το μαγικό αυτό υλικό της φύσης, που μας επιτρέπει να δημιουργούμε με τη φαντασία μας κόσμους μοναδικούς, μας ωθεί να ασκούμε το σώμα και το μυαλό μας με τον πιο αυθόρμητο τρόπο, μας βοηθάει να μαθαίνουμε, να επικοινωνούμε και να αναπτυσσόμαστε!

4. Clay & Messy Play (4 - 12 ετών)

Στις συναντήσεις αυτές, που απευθύνονται σε λίγο μεγαλύτερα παιδιά, δίνουμε έμφαση στο παιχνίδι με φυσικό πηλό, διατηρώντας όμως πάντα τη messy φιλοσοφία μας. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την τέχνη της γλυπτικής και της κεραμικής, να εκφραστούν και να εκτονωθούν, να αντιμετωπίσουν τυχόν απογοητεύσεις, να μάθουν ότι τα χέρια τους έχουν δύναμη και ικανότητα να δημιουργούν πρωτότυπα έργα, να καλλιεργήσουν ομαδικότητα και αυτοπεποίθηση. Η γήινη υπόσταση του οικουμενικού αυτού υλικού ενθουσιάζει άμεσα τα παιδιά, τα οποία αφοσιώνονται και εξερευνούν, ανακαλύπτουν την τέχνη βιωματικά, ανοίγουν νέους δρόμους επικοινωνίας, και χωρίς καν να το ξέρουν, ενώνονται με τη γη και δημιουργούνε με αυτήν.
Το κόστος των παιδικών ομάδων μηνιαίας κράτησης

Για τη συμμετοχή ενός παιδιού & γονιού σε μια ομάδα την εβδομάδα, το κόστος είναι 45€ ο μήνας (70€ αν πρόκειται για δύο αδέρφια).
Για τη συμμετοχή ενός παιδιού & γονιού σε δύο ομάδες την εβδομάδα, το κόστος είναι 70€ ο μήνας (110€ αν πρόκειται για δύο αδέρφια).

Σε περίπτωση που υπάρχει χώρος σε κάποια ομάδα θα μπορείτε να μας επισκεφτείτε για μεμονωμένη συνάντηση. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος της μεμονωμένης συμμετοχής είναι 12€ για ένα παιδί/γονιό και 18€ για τα δύο αδέρφια.
Παρακαλούμε συμπληρώστε παρακάτω τα στοιχεία σας (τα οποία φυσικά θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την επικοινωνία μας μαζί σας, δε θα τα μοιραστούμε με κανέναν άλλον!) και επιλέξτε σε ποια/ες ομάδα/ες επιθυμείτε να εγγραφείτε.
Ονοματεπώνυμο Γονέα *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Διεύθυνση σας στο fb (θα μας φανεί πιθανόν χρήσιμη για πιο άμεση επικοινωνία - εάν διαθέτετε φυσικά!)
Ονοματεπώνυμο Παιδιού / Παιδιών *
Ηλικία Παιδιού / Παιδιών *
Έχει ξαναπάρει μέρος το παιδί σε κάποιο πρόγραμμά μας; *
Παρακαλούμε επιλέξτε σε ποια/ποιες ομάδες θέλετε να κλείσετε θέση. *** Σημείωση: οι θέσεις έχουν κλείσει για την ομάδα της Τρίτης, της Τετάρτης και της Πέμπτης στις 18:00. *
Required
Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να γνωρίζουμε για το παιδί σας, για εσάς ή για κάποια συγκεκριμένη ανάγκη που μπορεί να έχετε;
Αν θέλετε πείτε μας από πού μάθατε για εμάς!
Κράτηση Θέσης
Για να πραγματοποιηθεί η κράτησή σας χρειάζεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε περνώντας από το χώρο μας, είτε με κατάθεση στην τράπεζα και αποστολή του αποδεικτικού στο hehe2art@gmail.com

Εθνική Τράπεζα
IBAN: GR7201102240000022400263798
Δικαιούχος: E G Oikonomidou Hehe Art
Αιτιολογία: Ονοματεπώνυμο του παιδιού & ομάδα συμμετοχής

Σε περίπτωση που δε μας γνωρίζετε και θέλετε πρώτα να παρακολουθήσετε μια μεμονωμένη συνάντηση και έπειτα να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό των 12€ αρχικά, για την πρώτη συνάντησή σας δηλαδή μόνο, και αν τελικά γραφτείτε στο τμήμα ολοκληρώνετε τη συνδρομή σας από κοντά! Απλά ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο πώς έχετε σκοπό να πληρώσετε!
Πώς έχετε σκοπό να πληρώσετε;
Clear selection
Σας ευχαριστούμε πολύ! Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας τα αισθητηριακά υλικά του hehe, την εμπειρία μας γύρω από το ελεύθερο παιχνίδι και τις γνώσεις μας για την ανάπτυξη του παιδιού! Για οτιδήποτε μας χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε με μήνυμα στο hehe2art@gmail.com, είτε καλώντας μας στο 2310911941.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy