Ljetni kamp fizike 2019: Prijavnica
VAŽNO: Ljetni kamp fizike održati će se 19.08. do 24.08. - što je dan ranije nego je prvobitno planirano, molimo obratite pažnju na ovo. Krajnji rok za prijavu i uplatu za kamp je (pomjeren na) 16.08.2019. u 23:59 (ukoliko malo zakasnite to nije problem).

Više detalja o iznosu i načinu uplate, smještaju, hrani, planu predavanja i slično možete naći u pozivu na kamp ovdje: https://drive.google.com/drive/folders/1L-kJLbN7ohOp3CgZXYAq3zQm4vl8OYCZ?usp=sharing

Za sva pitanja ili nejasnoće molimo Vas da nam se obratite na email adresu bih.fizika@gmail.com ili Facebook stranicu Društva fizičara u FBiH, a u međuvremenu Vas molimo da periodično provjeravate Vaš email za eventualne dodatne informacije o kampu fizike.
Email address *
Lični podaci / izbor grupe
Ime i prezime *
Your answer
Grad/mjesto *
Your answer
Škola *
Your answer
Razred (u kojem ćete biti sljedeće školske godine) *
Kako ste saznali za održavanje kampa? *
Plan predavanja i odabir grupe
Grupa na koju se prijavljujete (javite se za savjet ako niste sigurni!) *
Internat / hrana / finansijska podrška
Dodatne detalje o tome kako doći do mjesta održavanja kampa i internata (nalazi se u istom kompleksu), te opcijama za ishranu možete naći u ranije spomenutom pozivu na kamp.
Da li želite biti u internatu za vrijeme kampa (doplata od 40 KM)? *
Ako želite biti u internatu, molimo napišite očekivani datum i vrijeme Vašeg dolaska u internat (potrebno radi organizovanja dočeka)?
Your answer
Da li želite koristiti hranu koja je u ponudi od strane organizatora (doplata od 55 KM)? *
Da li ste zainteresovani za izlet na Vrelo Bosne, obilazak grada ili drugo? *
Da li ste zainteresovani za eventualnu finansijsku pomoć tj. oslobađanje plaćanja (dijela) troškova učešća? Pomoć možemo ponuditi samo vrlo ograničenom broju učenika (ovisno o sponzorima i broju prijavljenih), a prednost će imati učenici koji dolaze iz udaljenijih krajeva BiH. *
Iznos i način plaćanja kotizacije
- Učenici koji žele koristiti uslugu hrane trebaju prvog dana kampa gotovinom platiti 55 KM organizatoru hrane koji će se nalaziti u prostorijama Burch Univerziteta.
- Uplata gotovinom za sve ostale troškove nije moguća te Vas stoga molimo da uplate izvršite u bilo kojoj banci ili obližnoj pošti (nezavisno od toga gdje Vi ili Vaši roditelji imaju otvoren račun u banci).
- Učenici koji su oslobođeni plaćanja (dijela) troškova na osnovu rezultata sa prethodnih kampova biti će kontaktirani uskoro sa naše strane.

1. Svi učenici su dužni uplatiti 50 KM na račun Društva fizičara u FBiH: 1610000023170013 (Raiffeisen bank) sa svrhom uplate: "Ljetni kamp 2019, ime i prezime", radi pokrivanja troškova predavanja, testova, ispravaka testova i izleta.
2. Svi učenici su dužni uplatiti 30 KM na račun PU dom učenika i studenata „Globe“ Sarajevo 1541602009935193 (Sparkasse bank) sa svrhom uplate: "Ljetni kamp 2019, ime i prezime", radi pokrivanja troškova korištenja prostorija škole za predavanja i slobodne aktivnosti (stoni tenis, košarka i sl.)
2.1. Učenici koji žele biti smješteni u internatu škole trebaju uplatiti dodatnih 40 KM tj. ukupno 70 KM na gore navedeni račun.
Komentari/sugestije/pitanja
Vaše napomene, poruke, sugestije? (nije obavezno)
Your answer
To je sve, vidimo se na kampu :) p.s. dolje je slika sa Zimskog kampa 2019, očekujute da ćemo napraviti jednu sličnu sliku :D
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service