Tidigare medlem i föreningen Uppsala Medievetare
Hejsan!

Denna anmälan är till för dig som har varit medlem i föreningen Uppsala Medievetare innan den första juni 2018 och önskar att fortsätta vara medlem. För att delta vid föreningens event och olika aktiviteter så måste man vara medlem men som tidigare medlem behöver du inte betala din medlemsavgift igen (om du deltagit vid en UMV inspark så har du betalat avgiften via den summan).

Denna registrering sker på grund av EU:S nya dataskyddslag- GDPR. Lagen behandlar hur personuppgifter handskas med och är till för att öka säkerheten för privatpersoner. Detta innebär ett nytt sätt att hantera mejl, fotografier och uppgifter som går att koppla direkt till individer. Uppsala studentkår etablerade i samband med detta riktlinjer för hur personuppgifter ska hanteras och på grund av bristande registrering av medlemmar vid denna förening har styrelsen tagit beslutet att avbryta all nuvarande medlemskap för att skapa ett bättre system där vi kan nå våra medlemmar ifall exempelvis uppdateringar måste ske ( exempelvis som vid GDPR lagen).

När du registrerar dig nedan godkänner du att styrelsens ordföranderi får behandla dina personuppgifter, ditt namn, mejladress och telefonnummer samt fotografier av dig ( som kan komma att visas på föreningens hemsida). Detta påverkar inte dig i någon större grad bortsett från att du kan vara säker på att hanteringen av din information sker på ett säkert och korrekt sätt. Du ansvarar själv för att kontakta föreningen skriftligt till denna adress: uppsalamedievetare@gmail.com om du önskar att avbryta ditt medlemskap efter att du registrerat dig i detta formulär, när detta sker raderas dina uppgifter direkt.

Anmäl dig senast den 31 augusti 2018!
Missar att anmäla dig så kommer du att räknas som ny medlem.

Kontakta gärna föreningen via denna mejladress vid frågor och funderingar: uppsalamedievetare@gmail.com

För- och efternamn *
Mejladress *
Telefonnummer *
Härmed bekräftar jag att jag tagit del av informationen ovan. *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms