70ο Καλοκαιρινό Συνέδριο Κ.Ε.Ν.                Όχι και τόσο αθώες ιδέες
Πότε: 16-20 Αυγούστου 2023
Πού: Βιβλικό Κέντρο "Άργος Ζωδιάτης", Λεπτοκαρυά Πιερίας
Θέμα συνεδρίου: Όχι και τόσο αθώες ιδέες

Παρακαλούμε, πριν συμπληρώσετε την παρακάτω δήλωση να διαβάσετε αναλυτικά τις πληροφορίες αναφορικά με το συνέδριο.

Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν νέοι, νέες και ζευγάρια ηλικίας 16 (απόφοιτοι Α΄ Λυκείου) έως 40 ετών.
Το ποσό συμμετοχής για ολόκληρη την περίοδο ανέρχεται στα €160 για το πρώτο μέλος της οικογένειας, €130 για το δεύτερο και €115 για το τρίτο. Η παρούσα έκπτωση ισχύει για αδέλφια έως 25 ετών.
Για τα ζευγάρια το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €280. Παιδιά μέχρι 6 ετών συμμετέχουν δωρεάν ενώ για τα παιδιά 7-12 ετών το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα €80. Παρακαλούνται τα ζευγάρια να συμπληρώνουν τη δήλωση ξεχωριστά.


Στο ποσό συμμετοχής γίνεται έκπτωση για όσους δηλώσουν και παράλληλα καταθέσουν μέχρι τις 31 Ιουλίου το ποσό των €50 στον παρακάτω λογαριασμό: IBAN: GR8402602570000200201811983- Τράπεζα EUROBANK με κύριο δικαιούχο την Ευαγγελική Εκκλησία της Ελλάδος, γράφοντας στην αιτιολογία, το όνομα ή τα ονόματα του συνέδρου/των συνέδρων και την ένδειξη "ΚΕΝ". Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού πρέπει να γίνει και πάλι τραπεζικά έως τις 7 Αυγούστου.
Η έκπτωση εφαρμόζεται στην περίπτωση του πρώτου μέλος της οικογένειας. Έτσι, το ποσό μειώνεται για όλη την περίοδο στα €140. Για το δεύτερο και τρίτο μέλος και για τα ζευγάρια ισχύουν οι ήδη μειωμένες τιμές.

Ημερήσιο κόστος διαμονής: 40€

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο συνέδριο πρέπει να συμπληρωθεί η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής, η οποία ακολουθεί, και να πραγματοποιηθεί η κατάθεση ολόκληρου του ποσού στον λογαριασμό που αναφέρθηκε παραπάνω έως τις 7 Αυγούστου.

Παρακαλούμε πολύ να μην πραγματοποιηθούν συναλλαγές με μετρητά κατά την άφιξη των συνέδρων, αλλά όλες οι συναλλαγές να πραγματοποιηθούν τραπεζικά. Σε περίπτωση προμήθειας, το επιπρόσθετο ποσό επιβαρύνει τον εκάστοτε σύνεδρο.
Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, να αποστείλετε την απόδειξη στο email: ken@gec.gr

*Στο ποσό συμμετοχής ΔΕ συμπεριλαμβάνεται το κόστος μεταφορικών. Η μεταφορά από και προς το συνέδριο από τον Νότο, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο εφόσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός ενδιαφερόμενων.

Πατώντας "Επόμενο" και "Υποβολή" δηλώνετε ότι συμφωνείτε με όλες τις παραπάνω οδηγίες και με όσες οδηγίες πρόκειται να ανακοινωθούν εντός των επόμενων μηνών από την επιτροπή της Κ.Ε.Ν. για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του συνεδρίου.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy