ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, στα πλαίσια της πολιτικής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδος που μιλά ελληνικά, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, προσφέρει ακαδημαϊκές υποτροφίες στους εξ' Ελλάδος φοιτητές ύψους με μείωση 15%  στα ήδη μειωμένα δίδακτρα και για όλα τα έτη φοίτησης (εκτός της Ιατρικής και της Νομικής). Για να είναι δικαιούχος κάποιος της Υποτροφίας θα πρέπει να καλύπτει τα ακαδημαϊκά κριτήρια εισδοχής του κάθε προγράμματος.

Πέραν της υποτροφίας αυτής, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι δυνατόν να προσφέρει σε σπουδαστές συμβατικών προγραμμάτων, επιπλέον υποτροφίες με βάση διάφορα συνδυαστικά κριτήρια (λόγοι υγείας, υψηλές αθλητικές επιδόσεις, πολυμελείς οικογένειες, οικονομική δυσχέρεια κλπ). Για το σκοπό αυτό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν ξεχωριστό ειδικό έντυπο.

Οι υποτροφίες αφορούν σε όλα τα προπτυχιακά προγράμματα τα οποία προσφέρονται κατά το Χειμερινό Εξάμηνο 2022
 
Ειδικότερα για την Ιατρική, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφία έως 20% επί των αρχικών διδάκτρων της Ιατρικής βάσει οικονομικών ή κοινωνικών κριτηρίων συμπληρώνοντας τη φόρμα υποτροφίας στο τέλος της σελίδας και επισυνάπτοντας επιπλέον στοιχεία που θα ζητηθούν.

Τέλος για τη Ναυτική Ακαδημία, χορηγείται υποτροφία 1ου έτους 20% καθώς και επιχορήγηση θαλάσσιας υπηρεσίας 600 ευρώ τον μήνα σε όλους τους πολίτες της ΕΕ μετά την εκπλήρωση συγκεκριμένων κριτηρίων, από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας της Κύπριακής Δημοκρατίας. Επίσης υπάρχει αμοιβή τοποθέτησης πρακτικής στο πλοίο ανάλογες με τις πολιτικές των ναυτιλακών εταιρειών.

Οι Υποτροφίες αφορούν σε νέους φοιτητές του Πανεπιστημίου που διαμένουν στην Ελλάδα και επιθυμούν να σπουδάσουν με φυσική παρουσία στη Λευκωσία και μόνο για κάποιο πτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Ισχύει επίσης και για όσους κατόχους πτυχίων από την Ελλάδα, μεταφέρουν πιστωτικές μονάδες και εγγράφονται σε προχωρημένο έτος σπουδών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (λ.χ από Τμήμα Πολιτικών Επιστημών σε Νομική ή από ΦΠΨ στο Τμήμα της Ψυχολογίας).

 Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ως ανεξάρτητο εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέρει αναγνωρισμένες σπουδές υψηλού επιπέδου σε όλες τις ειδικότητες υψηλής ζήτησης όπως Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Αρχιτεκτονικής, Νομικής, Πολιτικών Μηχανικών, Μαθηματικών, Ψυχολογίας, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Φυσικοθεραπείας, Παιδαγωγικής, Επιστήμης Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Μουσικής, Χορού κλπ. είναι αναγνωρισμένο τόσο από τα Υπουργεία Παιδείας της Κύπρου και της Ελλάδος, όσο και από τον ΔΟΑΤΑΠ σαν ομοταγές και ισότιμο προς τα ελληνικά ΑΕΙ, προσφέρει δε πλήρως αναγνωρισμένα προγράμματα προπτυχιακού (Bachelor), μεταπτυχιακού (Μaster) και διδακτορικού (Ph.D) επιπέδου.

Η συμπλήρωση της παρακάτω ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑΣ είναι απαραίτητη προκειμένου να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και δεν είναι δεσμευτική για τον αιτούντα.

Αν θέλετε να αποκτήσετε την ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Φοίτησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και  υπεύθυνος λειτουργός του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. στο 801 1000 709 (από σταθερό) ή στο 6972 089310 (από κινητό).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΠΟΛΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ
E MAIL
ΠΤΥΧΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
(εφόσον είναι γνωστός)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy