Aanmeldformulier Erfgoed Jong
Wie zijn we?
Erfgoed Jong is een onafhankelijk netwerk dat jongeren met interesse in erfgoed verbindt. Erfgoed Jong gelooft dat erfgoed inclusief, divers en innovatief is. Iedereen komt met erfgoed, materieel of immaterieel, in aanraking. Alle achtergronden, opleidingen en beroepsgroepen zijn welkom.

Wat doen we?
Erfgoed Jong geeft materieel en immaterieel erfgoed in Nederland een nieuwe impuls. Erfgoed Jong brengt verandering in het erfgoedveld door aandacht te vragen voor jongeren en hun ideeën over de toekomst van erfgoed. Aan culturele- of erfgoedinstellingen biedt Erfgoed Jong een nieuw, jong perspectief, inhoudelijke kennis en de energie van de jongeren uit de netwerkgroep.
Naast deze CV-building-activiteiten, worden er door leden van Erfgoed Jong activiteiten en/of netwerkborrels georganiseerd.

Hoe word ik lid?
Ben je geïnteresseerd en wil je je aansluiten bij dit platform? Vul dan onderstaande vragen in. We zijn een jong netwerk en willen dit graag blijven. Je kan lid zijn als je tussen de 16 en 30 jaar oud bent.

Heb je vragen? Mail dan naar erfgoedjong@gmail.com!
Clear selection
Wat is je naam? *
Wat is je e-mailadres? *
Wat is je geboortedatum? *
Waar woon je? *
Wat is je opleiding of achtergrond? *
Indien van toepassing: voor welke organisatie werk je of loop je stage?
Schrijf hier in enkele zinnen waarom je lid wilt worden: *
Hoe ben je bij Erfgoed Jong terecht gekomen?
Ik geef toestemming aan de stuurgroep van Erfgoed Jong om mijn gegevens zoals hierboven aangegeven te registreren ten behoeve van de ledenadministratie. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy