LETENYE KRITÉRIUM VERSENY 2019
Kizárólagos nevezési felület
Email address *
Nevező családi neve *
Your answer
Nevező keresztneve *
Your answer
Lakóhely szerinti ország
Your answer
Lakcím (irányítószám + város + utca + házszám) *
Your answer
Nevező születési dátuma *
(amennyiben a nevező 2019. május 19-én még nem töltötte be 18. életévét a helyszínen MINDEN ESETBEN kötelező a szülő/törvényes képviselő által kiállított írásbeli hozzájárulást a szervezőknek átadni. Ennek elmulasztása esetén az érintett nevező nem indulhat a versenyen.) Kérünk, hogy amennyiben még nem múltál el 18 éves, az utolsó mezőben add meg szülőd/törvényes képviselőd elérhetőségeit és mi megküldjük Neked és neki is a kitöltendő nyilatkozatot - vagy töltsd le a legutolsó mezőben található linken!
MM
/
DD
/
YYYY
Nevező telefonszáma (országkóddal együtt) *
Your answer
Egyesület
Your answer
Licensz száma
Igazolt versenyzők csak és kizárólag 2019-es (érvényes) licence-el indulhatnak (legkésőbb a helyszínen szükséges megadni és felmutatni)
Your answer
Futam kiválasztása *
A csapatok és a versenyzők kötelesek az előzetesen megadott korcsoportonként, rajtidőpontok előtt, legalább másfél órával a helyszínre érkezni és a rajtszámaikat átvenni.
A nevezéssel egyidőben a nevező tudomásul veszi és elfogadja az alábbi feltételeket és rendelkezéseket *
Versennyel kapcsolatos rendelkezések: Igazolt versenyzők csak és kizárólag 2019-es (érvényes) licence-el indulhatnak.A pályán csak egy irányban lehet közlekedni! A versenyzők minden esetben kötelesek betartani a versenybíróság és a szervezők utasításait. A lekörözött versenyzők kötelesek a pályát elhagyni!Zárt, kemény héjú fejvédő használata minden résztvevő számára kötelező. A rendezők a helyszínen mentőt és orvosi ambulancia sátrat biztosítanak.
Required
A nevezéssel egyidőben a nevező tudomásul veszi és elfogadja az alábbi feltételeket és rendelkezéseket *
A versenyen mindenki saját felelősségére indul. Az esetleges sérülésekért, károkért a rendezők felelősséget nem vállalnak, kártérítésre nem kötelezhetők! A rendezők a verseny időtartamára, orvosi felügyeletet, mentőt biztosítanak! A versenybíróság és a szervezők fenntartják a jogot, hogy alacsony létszámú nevezés esetén, korcsoportokat vonjanak össze. Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető. A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított rajtszámot a felszerelésén, kerékpáron, stb. elhelyezni.
Required
Hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezéssel kapcsolatos adataimat a szervezők kezeljék, a versenyhez kapcsolódó kommunikációhoz (hírlevelek, szervezői-résztvevői információk) felhasználják. *
Hozzájárulok ahhoz, hogy a nevezés során megadott email címemre a Teker Sportiroda Kft. kerékpáros rendezvényeiről szóló hírleveleit megkapjam. Hozzájárulok ahhoz, hogy a rendezvényen kép-, hang-, és filmfelvétel készülhessen rólam a rendezvény időtartama alatt. A rendezvényen készülő film-, hang- és képanyag a rendezvény felületein, illetve egyéb kapcsolódó felületeken történő esetleges reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
Required
18 év alatti nevező szülőjének/törvényes képviselőjének kapcsolattartási adatai és hozzájáruló nyilatkozat
Kérjük minden esetben add meg a következő adatokat: NÉV + E-MAIL CÍM + TELFONSZÁM.
Your answer
18 év alatti versenyző szülői/törvényes képviselőjének hozzájáruló nyilatkozata - LETÖLTHETŐ MINTA
https://drive.google.com/file/d/1CenofEY2GhO-rmI1t0z0Z2zUYCi-Ze_b/view?usp=sharing - vagy a helyszínen eredetiben szükséges leadni, vagy elküldhető az info@tourdezalakaros.hu e-mail címre szkennelt változatban.
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service