CGAcademy 2021: Registration
Zdravo svima!

Drago nam je što vas interesuje program CGAcademy. U nastavku se možete registrovati za naš naredni događaj. Prisustvo događaju je besplatno.

Na narednom događaju, Nataša Vučićević, 3D animatorka iz studija Mad Head Games će vas provesti kroz sve korake neophodne za kreaciju kompleksnog animiranog lika spremnog za igru. Naučićete da importujete animacije u Unreal Engine i dobiti korisne savete o tome kako napredovati u industriji kao artista.

Pipeline Essentials for 3D Game Animation održaće se 14. decembra 2021. od 18:00 do 20:30 na CGA Belgrade YouTue kanalu.  Za razliku od naših dosadašnjih sesija, master class je zatvorenog tipa, a link na kom će se održati poslaćemo vam nekoliko dana pred događaj.

Predavanje se održava  na srpskom jeziku.


VAŽNA NAPOMENA:

Sve lične informacije ostavljene u ovoj formi će biti zaštićene i neće se koristiti u druge svrhe osim za kontaktiranje radi komuniciranja informacija oko ovog i drugih CGA događaja. Ni u kom slučaju se neće deliti, niti dalje distriburati trećim licima.

------

Hello, welcome to the CGAcademy's virtual entrance hall!

Pipeline Essentials for 3D Game Animation will take you through all the steps needed to get from the rigged static character to the game-ready animated character. Leading you through the entire process is Nataša Vučićević, 3D Animator at Mad Head Games.

The event is FREE but closed to the public  with the registration required via this form.
The link to the lecture will be delivered on the day of the event. So, if you speak Serbian and would like to attend a master class on 3D animation, join in!

Now, let's get down to business. Please fill in this form to confirm your participation.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy