Zimska škola kulture 2019.: prijavnica za 1. tjedan radionica
Druženje na Zimskoj školi kulture nastavlja se i ove godine!

Pozivamo sve roditelje da svoju djecu prijave na besplatne radionice adventskog duha unutar ovog tjedna projekta Zimska škola kulture koji će se inače održavati od 22. studenog do 14. prosinca 2019.

Cilj je ovog projekta upoznati djecu od 6 do 12 godina s kulturnim institucijama Grada Osijeka te educirati njihove roditelje i opću javnost o važnosti uključivanja djece u rad istih. Nizom kreativnih radionica djecu će se potaknuti na zanimanje za pisanu riječ i vizualnu kulturu te kreativnost u izražavanju.

Ukoliko imate pitanja u vezi s projektom, pošaljite nam ih na e-mail skola.kulture@kultakt.hr ili nas kontaktirajte na broj 095/380-8026 (Brigita).
Ime i prezime roditelja: *
Ime i prezime djeteta: *
Dob djeteta: *
Kontakt telefon/mobitel roditelja: *
E-mail adresa roditelja: *
Radionice Zimske škole kulture dostupne u ovom tjednu: *
Required
Je li Vaše dijete alergično na određenu hranu? Ako da, molimo navedite na koju hranu.
Postoji li nešto dodatno na što trebamo obratiti pozornost?
Prostor za napomene i sugestije.
Suglasnost za korištenje osobnih podataka i Suglasnost za fotografiranje i ostale aktivnosti:
Na temelju Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 106/2012), ovom Suglasnošću definira se zaštita prikupljenih podataka fizičkih osoba, prijavitelja i sudionika projekta udruge KultAkt te privola za obradom i korištenjem istih za potrebe rada udruge. Svrha zaštite osobnih podataka je zaštita privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka.
Zaštita osobnih podataka u Republici Hrvatskoj osigurana je svakoj fizičkoj osobi bez obzira na državljanstvo i prebivalište neovisno o rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama. Pod osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona, kao i podaci o datumu, godini i mjestu rođenja, podaci o dosadašnjem obrazovanju i radu, kao i ostali podaci koji su vezani na prijavu fizičke osobe za sudjelovanje na projektu udruge KultAkt, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni. Udruga KultAkt se obvezuje da će osobne podatke fizičke osobe koristiti u identifikacijske svrhe, svrhe razmatranja prijave za sudjelovanje na projektu te za potrebe rada udruge KultAkt.

Udruga KultAkt će osobne podatke fizičke osobe čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, obljavljivati, davati trećima na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez suglasnosti fizičke osobe.

Unosom osobnih podataka, odnosno prihvaćanjem gore navedenih uvjeta, fizička osoba daje svoju suglasnost za korištenjem osobnih podataka za gore navedene potrebe udruge KultAkt te da prikupljene podatke o e-mail adresi fizičke osobe može koristiti u svrhu slanja obavijesti i novosti o projektima, aktivnosti i radu udruge KultAkt.

Udruga ne snosi odgovornost za dijete prije i nakon radionice.

Svojim pristankom odobravam sljedeće aktivnosti : fotografiranje djece, audio ili video zapise aktivnosti djece i javnih nastupa djece na radionici, ispitivanje i anketiranje djece za evaluacije projekta, objaljivanje fotografija dječjih radova i aktivnosti na Facebook stranici i Instagram profilu udruge KultAkt i partnera projekta.
Prihvaćate li Suglasnost za korištenje osobnih podataka kao i Suglasnost za fotografiranje i ostale aktivnosti? *
Required
Veselimo se skorom druženju!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Udruga KultAkt. Report Abuse