Reserva la teua entrada per a la sessió (projecció i col·loqui) sobre documental ''ADVOCATE'' en Cine Club ACCIÓ DOCUMENTAL +, Documental del Mes. Dimecres 17/03/2021 a les 18:00h a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània
L'entrada és lliure, però l'aforament limitat. Realitzant la teua inscripció t'assegures que reservarem la teua entrada.
Motivat per les precaucions de la COVID-19, existeix un aforament restringit que possibilita mantindre les recomanacions de manteniment de distàncies, així com l'acompliment de les normes sanitàries.
Necessitem preveure les necessitats del local d'acord amb el nombre de persones inscrites i confirmar a les  que tenen assegurada l'entrada.
També ens permet facilitar l'acreditació a l'entrada de la sessió i facilitar informació, si fora el cas, als rastrejadors.
Treballem per la nostra salut col·lectiva.

Més informació en: https://www.acicom.org/advocate-al-cine-club-accio-documental-dimecres-17-de-marc-18h-octubre-ccc/

Les teues dades personals s’incorporaran en els fitxers de l’associació no lucrativa (ACICOM: ASSOCIACIÓ CIUTADANIA I COMUNICACIÓ) únicament per a la finalitat d'informar-vos de les activitats i iniciatives desenvolupades des de la nostra/vostra associació. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal, podreu exercir-ne el dret d’accés, modificació, cancel·lació i oposició tot enviant un correu a ACICOM (ASSOCIACIÓ CIUTADANIA I COMUNICACIÓ) Despatx 202 Edifici OCTUBRE, Centre de Cultura Contemporània C/ Sant Ferran, 12 46001 València  Telèfon: +34 960 722 884 – MÒBIL: 665 585 389 www.acicom.org per correu electrònic a gerencia@acicom.org.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Si vols llegir la sinòpsi o vore el tràiler polsa el següent enllaç: https://docsbarcelona.com/pellicules/advocate
Nom *
Cognoms* *
Adreça electrònica* *
Telèfon*
Formes part d'alguna organització o institució?
Tens cap suggeriment que fer-nos?
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy