INSCRIPCIÓ ESPAI VERTICALFIT VIC
Benvolgut/da ! Aquest és el formulari que has d'omplir per inscriure't al nostre centre!
Email address *
NOM I COGNOMS *
DATA DE NAIXEMENT (ALUMNE) *
MM
/
DD
/
YYYY
NIF DE L'ALUMNE *
ADREÇA *
POBLACIÓ *
CÒDIG POSTAL *
TELÈFON DE CONTACTE *
TELÈFON ALTERNATIU EN CAS D'EMERGÈNCIA *
CONDICIONS MÈDIQUES PARTICULARS CONEGUDES *
La teva informació de salut és personal i intransferible. Ens ajuda a tenir un coneixement sobre tu, per a poder oferir-te una classe el més ajustada possible a les teves necessitats. Si has patit alguna lesió important, accident o tens en l'actualitat alguna patologia que pugui ser rellevant per a nosaltres, indica'ns-ho.
NÚMERO DE TARGETA SANITARIA *
NOM, COGNOM I NIF: DEL PARE, MARE O TUTOR (SI L'ALUMNE ÉS MENOR D'EDAT)
INSCRIPCIÓ ARTS AÈRIES/CIRC/POLEDANCE
INSCRIPCIÓ ACTIVITATS GRUPALS DIRIGIDES
INSCRIPCIÓ ARTS MARCIALS TRADICIONALS JAPONESES
INSCRIPCIÓ ARTS MARCIALS ESPORTIVES
PREFERÈNCIES DE PAGAMENT *
CC - PAGAMENT VIA DOMICILIACIÓ BANCÀRIA
ORDRE DE DOMICILIACIÓ DE CÀRREC DIRECTE EN COMPTE BANCARI - SEPA : Mitjançant la signatura d'aquesta ordre de domiciliació, el deutor (alumne inscrit) autoritza al creditor (Espai Verticalfit vic) a enviar instruccions a l'entitat bancària del deutor, per a carregar en la seva compte i efectuar els càrrecs econòmics pertinents a les tarifes acordades per al pagament de les activitats inscrites. Com a part dels seus drets, el deutor està legitimat a la cancel·lació d'aquestes ordres, previ avís al centre creditor (Espai Verticalfit Vic). La comunicació per a la cancel·lació/baixa d'aquestes ordres sempre s'haurà de fer abans d'acabar el mes en curs i abans entrar al mes següent. No es retornaran els imports una vegada carregats en compte, si s'efectua una cancel·lació (baixa) fora dels terminis indicats. Les comissions generades per els rebuts bancaris retornats per part del deutor, ho haurà d'assumir el mateix. A continuació, anoti el nº de CC a on fer els càrrecs (ES + nº CC).
PROTECCIÓ DE DADES *
Captionless Image
Required
ACCIDENTS *
Captionless Image
Required
DRETS D'IMATGE *
Captionless Image
Required
PROTOCOL COVID-19 *
Degut a la pandèmia del COVID19, us demanem que respecteu el protocol d'higiene i seguretat establert al centre. Renta't les mans i aplica't gel hidroalcohòlic en arribar al centre. Les tovalloles i estores porteu-les de casa, així evitem compartir el material. Desinfecta el que hàgis tocat després de cada sessió (teniu els productes per fer-ho al taulell del centre). Les activitats que es realitzen amb sabates, caldrà que aquestes siguin netes, NO poden ser les mateixes que les de carrer. La mascareta ÉS OBLIGATÒRIA quan en certes activitats, no es pugi garantir la distància de seguretat mínima entre usuaris. Tots ho fem possible! Moltes gràcies!
Captionless Image
Required
CONTROL DE SÍMPTOMES COVID-19 *
Llegeix atentament el Protocol de Control de Símptomes
Captionless Image
Required
DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT *
Captionless Image
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy