Inschrijving Dag van het Kritisch Burgerschap 2 mei 2017
Hallo! Welkom. Via dit formulier kan je je inschrijven voor de Dag van het Kritisch Burgerschap die doorgaat op dinsdag 2 mei 2017 in De Centrale in Gent. Dit evenement wordt georganiseerd door LABO vzw, een organisatie die werkt rond kritisch burgerschap. Het thema van deze dag dit jaar is 'kruispuntdenken' of 'intersectionaliteit'. Deze dag zou niet volledig tot haar recht komen moest Ella vzw niet mede-organisator zijn. Ella vzw is een kenniscentrum rond gender en etniciteit. Ella wil actief werk maken van kruispuntdenken in alle sectoren, naar de vrouwenbeweging en in het allochtone middenveld, in onderwijs, sociale sector en welzijnssector.
Naam *
Your answer
Voornaam *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
tel-/gsm nummer
Your answer
organisatie
Your answer
Aan welk(e) programma('s) neem je deel? *
Required
Indien deelname aan het namiddagprogramma, wens je deel te nemen aan onze vegetarische lunch (12u)? *
Indien deelname aan het namiddagprogramma; naar welke parallelle sessie gaat je voorkeur uit als startplek in de open space?
Tijdens de open space vinden er 3 parallelle denkoefeningen rond belangrijke actuele maatschappelijke uitdagingen plaats, elk vanuit een invalshoek van kruispuntdenken. Je krijgt sowieso de mogelijkheid om in de loop van de sessie bij te dragen aan andere sessies.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service