Igényfelmérő kérdőív weboldal ajánlat készítéséhez
Csapatunk 15 éve készít weboldalakat és webes megoldásokat. Tapasztalataink alapján állítottuk össze az alábbi kérdőívet, mellyel új ügyfeleink igényeit kívánjuk alaposan felmérni egyedi és célorientált ajánlat készítéséhez.

Szánj 6-8 percet a kérdőív kitöltésére! Adj minél pontosabb válaszokat, hogy mi is a lehető legpontosabb ajánlatot adhassunk az új weboldalad elkészítésére!
A kitöltést követően kollégánk rövidesen keresni fog ajánlatunkkal.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Személyes adatok
Megadott adataidat a GDPR jogszabályoknak megfelelően csak az ajánlatkérési idő alatt kizárólag az ajánlatunk elkészítéséhez és elküldéséhez használjuk.
Neved *
Email címed *
Erre a címre fogjuk küldeni ajánlatunkat.
Telefonszámod
Ha a felmerülő kérdéseket szóban is meg tudjuk beszélni, akkor add meg telefonszámodat is.
Általános adatok, kérdések
Mi lesz a weboldal domain neve, elérési címe? *
Ha még nincs regisztrálva a domain név, akkor írd le elképzeléseidet, ötleteidet és segítünk megtalálni a legjobb domain nevet weboldalad számára.
Van-e régi weboldal? Az újat ez alapján kell-e majd készíteni? *
Ha már egy korábban készült weboldalt kell újra cserélni, akkor próbáld meg körülírni, hogy a régi weboldalról mely tartalmat és működést lesz szükséges átemelni az új oldalra. Pl. menüszerkezet, nyitólap, nyelvi tartalmak változnak-e?
Van-e javasolt ütemterv, elkészülési dátum?
Mi a weboldal feladata, célja? A weboldal része a cég üzleti, üzletszerzési folyamatainak? *
A cég a weboldalon keresztül tervezi új ügyfelek szerzését, kapcsolattartást a meglévő ügyfelekkel, vagy azon keresztül tervezi termékeinek, szolgáltatásainak értékesítését? Néhány mondatban mutasd be a célokat, és az elérendő eredményeket.
Néhány mondatban mutasd be a szolgáltatást és a piacot. Nevezd meg a cég piaci előnyét, illetve add meg néhány konkurens cég weboldalát.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy