Academia Sinica Reception and Career Information Session
Wednesday, August 2, 11:00~13:20 at UCLA Morgan Center Press Room
(2017年8月2日於加州大學洛杉磯校區)

Thursday, August 3, 11:00~14:00 at Medical School Clark Center Auditorium,
Stanford University
(2017年8月3日於史丹佛大學)

You are cordially invited to attend this event!
Light lunch will be provided.

Event Description:
Are you interested in research career at Academia Sinica, one of the world’s best research institutions in Taiwan?
Academia Sinica President James C. Liao along with vice presidents and directors are visiting the United States in early August to recruit outstanding faculty, postdocs, and graduate students. This is a great opportunity to learn about the current development and research environment as well as job opportunities in this highest research institute in Taiwan. You will also have the opportunity to bring up your questions and have a face-to-face discussion with the AS representatives. The meeting aims at providing a platform for interaction between AS representatives and researchers, postdoctoral fellows and students. We welcome researchers from both academia and industry who are interested in positions in Academia Sinica.

中央研究院廖俊智院長將於8月上旬率團前往美國洛杉磯及舊金山訪問,並舉行座談會以延攬傑出研究人才。座談會中除了介紹中研院概況,數理科學組與生命科學組重要研究成果及未來的研究發展方向外,也將說明院內職缺與徵才條件,希望對中研院研究職位有興趣的朋友能把握此一難得機會踴躍參加,現場也開放提問與討論。中研院延攬對象包括研究員,博士後,以及研究生,學術圈同仁及業界人士皆歡迎參加。


Agenda:
August 2, at UCLA Morgan Center Press Room (Light lunch will be provided during the session.)
11:00~11:30 Registration
11:30~11:40 (10 mins) Opening remarks and presentation by President James Liao
11:40~11:55 (15 mins) Presentation by Vice President Mei-Yin Chou
11:55~12:10 (15 mins) Presentation by Vice President Fu-Tong Liu
12:10~12:25 (15 mins) Presentation by Secretary General Ming-Che Shih
12:25~13:20 (55 mins) Q&A (with President, Vice Presidents, Secretary General, Director of Institute of Chemistry Dr. Yu-Ju Chen and Director of Biodiversity Research Center Dr. Shu-Miaw Chaw)


August 3, at Medical School Clark Center Auditorium (B1), Stanford University (Food is not allowed in the Auditorium; light lunch will be provided in the Courtyard.)

11:00~11:30 Registration
11:30~12:10 Reception, in Courtyard on the 1st floor (Light lunch will be provided.)
12:10~12:20 (10 mins) Opening remarks and presentation by President James Liao
12:20~12:35 (15 mins) Presentation by Vice President Mei-Yin Chou
12:35~12:50 (15 mins) Presentation by Vice President Fu-Tong Liu
12:50~13:05 (15 mins) Presentation by Secretary General Ming-Che Shih
13:05~14:00 (55 mins) Q&A (with President, Vice Presidents, Secretary General, Director of Institute of Chemistry Dr. Yu-Ju Chen and Director of Biodiversity Research Center Dr. Shu-Miaw Chaw)

Academia Sinica delegates:
President James C. Liao (https://goo.gl/vcFa4Q)
Vice President Fu-Tong Liu (https://www.sinica.edu.tw/en/articles/17)
Vice President Mei-Yin Chou (https://www.sinica.edu.tw/en/articles/16)
Secretary General Ming-Che Shih (http://abrc.sinica.edu.tw/pi/?id=mcs)
Director of Institute of Chemistry Yu-Ju Chen (https://goo.gl/fr0Bu3)
Director of Biodiversity Research Center Shu-Miaw Chaw (https://goo.gl/cwNRhX)

If you are interested in the event, please register before July 25.


Organized by:
Academia Sinica, Taiwan
Science and Technology Division and Education Division , Taipei Economic and Cultural Office (TECO) in Los Angeles
Science and Technology Division and Education Division, Taipei Economic and Cultural Office (TECO) in San Francisco


Contact Information:
Holly Shaw, Academia Sinica Email: hwshaw@gate.sinica.edu.tw; Tel: +886-2789-9655
Mary Li-Ling Liang, TECO in LA, Email:mary@mail.moe.gov.tw, Tel: (213)385-0512
Liz Huang, TECO in SF, Email: ythuang@sciencesf.org, Tel: (408)986-8686 ext 16

Registration:
(* is required to be filled out/星號為必填項目)
Name(English First and Last Name) :
Your answer
Name(Chinese) :
Your answer
Institute/Affiliation:
Your answer
Current Position:
Your answer
Highest Degree Obtained
Major / Professional Area
Your answer
Email:
Your answer
Phone Number:
Your answer
Possible Questions to AS representatives:
Your answer
Food Restriction:
The session you want to participate:
325 Westwood Plz Los Angeles, CA 90095 Phone: 310.206.6662
318 Campus Drive Stanford, CA 94305 Phone:650.724.333
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms