Inscripció Lliurament 6ns Premis Ciències Ambientals
Confirmeu la vostra assistència emplenant el següent formulari. Des del COAMB us contactarem per confirmar-vos la correcta inscripció en l'acte.
Cognoms *
Your answer
Nom *
Your answer
DNI *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Organització
Your answer
Vindràs al sopar de Nadal del COAMB? *
Comentaris:
Your answer

La comunicació enviada quedarà incorporada als sistemes d'informació de Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya. Aquesta comunicació s'utilitzarà exclusivament per atendre la seva sol·licitud. Mitjançant la indicació de les seves dades i de conformitat amb el que s'estableix a l'article 6 de la L.O.P.D. vostè atorga consentiment inequívoc a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l'apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades. De la mateixa forma, aquest consentiment s'estén a la cessió de les dades d'acord amb la legislació aplicable.
En qualsevol moment vostè podrà exercir els drets d'accés, rectificació, oposició i, si s'escau, cancel·lació, comunicant-ho per escrit, tot indicant les seves dades personals a Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya, al domicili C. Muntaner, 81 6º1ª, 08011 Barcelona, o mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a coamb@coamb.cat.

Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)
Carrer Muntaner número 81, 6è 1a 08011 Barcelona
Telèfon: 93 304 21 09 c/e:coamb@coamb.cat

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service