Inschrijving trainingen februari 2021
Het ministerieel besluit met de coronamaatregelen is met ingang van 1 februari aangepast, zodat de ruime opties voor kinderen van -12 jaar wat verminderd zijn ten voordele van de +12-jarigen.

We blijven erin geloven dat wij ons steentje moeten blijven bijdragen aan het vinden van een goed evenwicht tussen risico's op besmetting en sporten, bewegen, uitleven,...

Dat betekent jammer genoeg dat we voor februari rekening houden met een aantal extra regels, die er nu - als we het goed begrepen hebben - uitzien als volgt:
1. een kind mag (naast school en thuis) 1 EXTERNE ACTIVITEIT hebben; we hopen dat dat atletiek is, maar alle begrip als dat schilderen, omnisport, voetbal, basketbal, ... is; kies vooral wat je kind het liefst doet, het gaat immers om hen.
2. GROEPEN van maximaal 10: bij een grote opkomst zou dat voor ons betekenen dat we ons huidige trainersteam ofwel moeten uitbreiden ofwel op verschillende tijdstippen inzetten; vrijdag 29 januari bleek evenwel dat het waarschijnlijk zo'n vaart niet loopt. We schatten dus in dat we een normaal volume zullen aankunnen met onze huidige (uitgebreide) trainersploeg (met dank aan de excellente invallers, waardoor we met een 7-tal mogelijke trainers zijn). We gaan voor februari dus niet voor een mogelijke extra sessie na 18h20. Dat betekent wel dat we zullen kijken naar tijdstip van inschrijven, mochten er keuzes moeten worden gemaakt.
3. Zoveel mogelijk BUITEN trainen: dat was al het geval voor onze stoere pupillen en benjamins, maar dat overwegen we nu dus elke week ook voor de eendjes, zeker als het niet regent. Dat betekent meteen wel dat de kinderen daarop gekleed moeten zijn, om onderkoeling, bronchitis, enz. te vermijden.

We kregen ook al de terechte vraag of er NIET ELKE WEEK GEWISSELD kan worden van (sport)activiteit. De wettekst vermeld die mogelijkheid niet en wat in de toelichting staat is dubbelzinnig. Een vraag aan de minister heeft niets opgeleverd. Dus hebben we besloten te gaan voor "geen wissels", omdat dat het meest eenduidig is, het meest bijdraagt tot het verlagen van de contacten met verschillende bubbels, en waarschijnlijk ook het duidelijkst is voor ouders en kinderen. Het was wat men een Gordiaanse knoop noemt, en dat kan je maar oplossen door die door te hakken.

N.B. Het formulier is enkel bedoeld voor de kinderen die LID zijn van ABMarke. Wie geen lid is, kan niet inschrijven, m.a.w. diens formulier zal niet in rekening worden gebracht.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy