Ilmoittautuminen Vihreiden nuorten kampanjakoulutukseen 2.2.2019!
Tervetuloa Vihreiden nuorten järjestämään Kohti vihreää vaalivoittoa -kampanjakoulutukseen lauantaina 2.2.2019 Tampereelle! Tällä lomakkeella ilmoittaudut tapahtumaan.

Kampanjakoulutus on tarkoitettu kaikille nuorille, jotka haluavat olla mukana tekemässä vihreää vaalivoittoa! Voit olla ehdokas, kampanjapäällikkö tai kampanjatiimiläinen - tai et vielä mitään näistä! Koulutuksessa löydät oman tapasi olla mukana tekemässä vaalivoittoa.

Päivän aikana opimme kampanjoimaan kaduilla ja kohdentamaan viestimme oikealle yleisölle. Lisäksi käymme läpi Vihreiden nuorten kampanjateemoja somessa. Sisältö on erityisen hyödyllinen, jos et ole vielä kampanjoinut kovin paljon.

Ilmoittauduthan viimeistään 30.1.2019! Mukaan mahtuu 80 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tarkempi tapahtumapaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille ennen tapahtumaa.

Tapahtumapaikan ovet avataan kello 11.00 ja ohjelma päättyy viimeistään klo 17.50. Tapahtuma on maksuton. Päivän aikana on lounastauko, jolloin on mahdollista käydä lounaalla omakustanteisesti lähistöllä.

Voit hakea matkakuluista korvausta Vihreiltä nuorilta, mikäli matkakulut ovat muuten este osallistumiselle. Osta itse liput normaalisti ja säästä kuitit. Matkakorvausten saaminen edellyttää osallistumista vähintään 75% ohjelmasta sekä sitä, että korvauksen hakee yhden kuukauden kuluessa tapahtumasta osallistujille myöhemmin toimitettavien ohjeiden mukaisesti. Tarkat ohjeet löydät Vihreiden nuorten nettisivuilta: https://www.vihreatnuoret.fi/matkakorvausohjeet/

Vihreiden nuorten tapahtumat ovat häirinnästä ja syrjinnästä vapaata aluetta. Kaikki tapahtumiin osallistuvat sitoutuvat tähän.

Mikäli sinulla on tapahtumasta, lomakkeesta tai käytännön järjestelyistä kysyttävää, olethan yhteydessä tammikuun ajan työskentelevään Vihreiden nuorten järjestötyöntekijä Emma Pajuseen: emma.pajunen@vihreatnuoret.fi.

Kutsumanimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Sukupuoli *
Keräämme tiedon raportointitarkoituksiin (Opetus- ja kulttuuriministeriö vaatii tietoa järjestön toimintaan osallistuneiden osalta osana avustusraportointia).
Kotipaikkakunta
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Oletko ennen osallistunut Vihreiden nuorten tapahtumiin?
Onko jotain muuta, mitä tapahtuman järjestäjän olisi hyvä huomioida?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Vihreät - De Gröna. Report Abuse - Terms of Service