SUP-yrittäjien ja -palveluntarjoajien tiedot liiton nettisivuille
Keräämme Suomen SUP-liiton nettisivuille listaa ja tietoja suomalaisista SUP-yrittäjistä, mitä kuka tahansa sopivaa palveluntarjoajaa etsivä voi hyödyntää. Sivun osoite on http://www.finssf.fi/palveluntarjoajat/sup-yrittajat-ja-palveluntarjoajat/.

Voit käyttää tätä kaavaketta sekä uuden yrityksen lisäämiseen että aiemmin täytettyjen tietojen muuttamiseen. Kirjoita tällöin kaikki tiedot uudestaan, ei pelkästään päivitettävää osuutta.

Mikäli sinulla on esimerkiksi verkkokauppa mutta ei varsinaista toimipaikkaa, valitse Maakunta-kohtaan vaihtoehdoksi "Vain verkossa" ja jätä Paikkakunta-kohta tyhjäksi. Mikäli toimit useammalla paikkakunnalla tai useammassa maakunnassa, täytä kunkin osalta oma kaavake, jotta paikkakuntahakutoiminto ja tietopankin aakkosjärjestykseen sorttaaminen toimivat parhaiten.

Koska luotamme siihen, että yhteystiedot pysyvät parhaiten ajantasalla, kun ohjaamme vierailijat suoraan yritysten omille nettisivuille, emme lisää muita yhteystietoja itse listaukseen.

Mikäli olemme unohtaneet esim. palvelulistasta jotakin tai kaavakkeesta puuttuu muu olennainen vaihtoehto, olethan meihin yhteydessä joko sähköpostitse (suomensupliitto@gmail.com) tai laita viestiä liiton Facebook-sivujen kautta messengerissä. Muokkaamme kaavaketta tarvittaessa.

Jos haluat samalla liittyä Suomen SUP-liiton alan yrittäjien sähköpostilistalle, jonne postitamme yleisesti SUP-yrittäjille relevanttia informaatiota korkeintaan muutaman kerran vuodessa, jätäthän suostumuksen ja listalle lisättävän sähköpostiosoitteen kaavakkeen lopusta löytyvään kohtaan.

Kiitos ja hyvää SUP-kauden jatkoa kaikille!
Haluan *
Yhteyshenkilön nimi (tämä ei tule nettisivulle vaan pelkästään lisätietojen kysymistä varten liitolle) *
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (tämä ei tule nettisivulle vaan pelkästään lisätietojen kysymistä varten liitolle) *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy