Anmälan Varva för världen Billsta 2018
LÖRDAGEN DEN 25 AUGUSTI
BILLSTA IP, SOMMARFEST
SAMLING 13:50, START 14:00, SLUT 14:20

Dra ihop kompisarna eller familjen och var med i årets lopp. Fråga egna givare – t.ex. farfar, kompisar, grannar - om att ge ett visst belopp per varv. Det kan vara 20, 50, 100 kr eller frivillig summa per varv som du påbörjar. Varvet är 500 meter och du har 20 minuter på dig. Lokala företag kommer även att vara sponsorer till insamlingen. Tillsammans ger vi rejält med hjälp att utveckla byar i Paraguay, genom ”Ge för livet” (EFK) som Fridhems församling i Billsta samarbetar med. Insamlingen sker via 90-konto i enlighet med riktlinjer för Svensk Insamlingskontroll.

Alla pengar går oavkortat via "Ge för livet" till byutveckling i Paraguay, som ger barn en ny framtid. Projektet hjälper barnen med läxläsning och fritidsaktiviteter då de inte kan få tillräckligt med stöd hemifrån, för att hela byar ska utvecklas och barn få en bättre livssituation. Paraguay är ett av de fattigaste länderna i Sydamerika.

Utmärkelser ges för flest varv eller mest insamlade pengar, yngsta och äldsta deltagare.

Arrangör: Fridhems församling i Billsta i samarbete med Ge för livet. Insamlingen sker via 90-konto i enlighet med riktlinjer för Svensk Insamlingskontroll.

Välkommen med i en folkfest som blir till hjälp för andra!

Email address *
Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Jag siktar på att gå, lunka, jogga eller springa så här många varv
Ett varv är ca 500 meter, ange antal varv du siktar på att klara på 20 minuter.
Jag siktar på att skaffa så här många givare *
Exempelvis familj, släktingar, vänner, skolkompisar, arbetskamrater
Sammanlagt ger mina givare så här mycket per varv (kr)
Ange valfritt belopp
Your answer
*
Required
*
Required
Genom att anmäla dig godkänner du att Ge för livet – EFK får spara och använda de personuppgifter du lämnar i detta formulär för att kommunicera med dig i samband med Varva för världen i Billsta samt för inbjudan till nästkommande Varva för världen-lopp. Personuppgifterna sparas i max tre år efter din senaste kontakt med oss och du kan självklart välja att få dina personuppgifter rättade eller borttagna när du vill. Dina uppgifter hanteras enligt EU:s nya direktiv för personuppgiftshantering, GDPR. Vid frågor, kontakta kontaktuppgiftsansvarig@efk.se.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms