CAMPUS MINECRAFT NADAL CLAUTIC
CAMPUS DE MINECRAFT NADAL - REIS 2022 - 2023
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom i cognoms participant *
Edat del participant *
Al·lèrgies o medicació:
Omplir només en cas de ser necessari.
Torn de campus *
Pots triar una o més setmanes.
Required
Nom i cognoms pare/mare/tutor/a *
Telèfon de contacte *
Com ens has conegut?
Com a pare / mare / tutor/a legal autoritzes al teu  fill/a a sortir sol/a després de l'activitat a les 13:30h? *
Ho vols per a regalar? *
En cas de voler regalar-ho, et posem el val regal a dins d'un sobre. Es podrà recollir a l'acadèmia el dia 22 de desembre de 10h a 14h. Si no t'anés bé podem concretar dia i hora (whatsapp al 616 297637)
Captionless Image
PAGAMENT (REBREU CÒPIA DE LES DADES AL MAIL)
Per formalitzar la inscripció, cal fer una transferència al número de compte (termini màxim de pagament 22 desembre). Les places es reserven per ordre de pagament.

TITULAR: CLAUTIC SL
NUM. COMPTE: ES46 2100 0133 5902 0065 4496  
CONCEPTE: Nom i cognoms del/la participant.

Inscripció alumnes acadèmia - 165€ /setmana
Inscripció alumnes externs - 195€ /setmanaEn cas de que les places s'omplin i no hagiu fet la transferència, contactarem amb vosaltres per a que confirmeu la plaça fent la transferència.
ANNEX INFORMATIU SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Les dades personals indicades s’incorporaran a un fitxer de dades responsabilitat del centre educatiu CLAUTIC SL amb CIF B42951442, i que té per objecte l’adequada organització i prestació de les diferents activitats i serveis desenvolupats per aquest centre educatiu. En cap cas s’utilitzaran les dades amb finalitats diferents a les indicades, ni es comunicarà cap dada a cap persona aliena a la relació existent entre ambdues parts, sense autorització expressa. De conformitat amb la llei (UE) 2016/679 del Parlament Europeu, de 27 de abril de 2016. Podeu exercir gratuïtament els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició contactant amb el propi centre, per mitjà d’una carta remesa a l’adreça Av. Rambla Catalunya 2, locals 1 i 5 08397 Pineda de Mar o per email a l’adreça info@clautic.com 
Autorització a cedir dades de salut en cas d'emergència *
Com a pare / mare / tutor/a legal autoritzo, que en cas de ser necessari les dades de salut del meu fill/a que proporciono es facin servir de forma adequada amb la finalitat de dur-ne a terme una bona cura i protecció, i es cedeixin en aquells casos pertinents als serveis sanitaris (CAP, hospital,etc.).
Autorització a publicar fotografies *
El centre ClauTIC publica de forma regular articles i fotografies en el seu lloc web, en blogs que fan els/les alumnes en els diferents cursos i a les diferents xarxes socials. Tant en les publicacions esmentades anteriorment com en els webs s’inseriran diferents fotografies i/o vídeos que recolliran les activitats vinculades al Centre. És previsible que en algunes de les fotografies i/o vídeos apareguin demanera accessòria les imatges d’alguns/es alumnes del centre duent a terme diverses activitats. Per aquest motiu, i en previsió que el seu fill/a pogués aparèixer en alguna fotografia i/o vídeo, demanem que hi doni el seu consentiment.
I ara, quins són els següents passos?
Al fer la transferència ja queda la plaça automàticament guardada.

Nosaltres una setmana abans de començar els campus ens posarem en contacte amb vosaltres per recordar-vos l'inici de l'activitat, horaris, pausa per esmorzar, etc.


Qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

Tel. 616 297 637
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy