artLAB
Formulari i aplikimit për artLAB
Kampi veror artistik nga 18 Qershor deri në 20 Korrik në Qendrën TEN
Për info të detajuara rikthehuni në faqen informative
http://akademiahollywood.com/?page_id=2632
Telefon: 069 898 63 58
Emri Mbiemri *
Shkruani emrin dhe mbiemrin e plotë të aplikantit
Your answer
Mosha *
Zgjidhni grupmoshën tuaj apo të fëmijëve tuaj. Ju lutem mbani mend që për familjarin e dytë ka një 30% ulje nëse ndjek të njëjtin kamp.
Numër Telefoni *
Shkruani një numër telefoni në të cilin mund t'ju kontaktojmë. Nëse jeni nën 18 vjeç ju lutem vendosni nr e telefonit të prindërve apo të kujdestarit tuaj.
Your answer
Adresa email:
Shkruani një adresë Emailin në të cilën mund t'ju kontaktojmë
Your answer
Të interesuar për: *
Ju lutem, markoni të gjitha kutizat përbri kurseve në të cilën jeni të interesuar.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms