Enquête POH-ouderen 2019
Graag vragen wij 10 minuten van je tijd om deze enquête in te vullen als je je als praktijkondersteuner bezighoudt met ouderenzorg in de eerstelijnszorg.

Nederland vergrijst en tezamen met het beleid om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen, wordt onder andere de ouderenzorg in de eerstelijnszorg steeds complexer. De praktijkondersteuner krijgt steeds meer taken op het gebied van multimorbiditeit en hoogcomplexe ouderenzorg. Als beroepsvereniging voor eerstelijnsprofessionals wil de NVvPO met haar ledencirkel POH-ouderen de praktijkondersteuner ondersteunen in - en helpen bij dit maatschappelijke vraagstuk.

Door deze enquête in te vullen en jouw kennis en ervaring te delen, krijgt de NVvPO ledencirkel POH-ouderen meer informatie over de achtergrond, opleiding, taken, kennis en behoefte van de praktijkondersteuner die zich bezighoudt met ouderen. En kunnen wij een visie vormen over kwalitatief goed opgeleide POH-ouderen en een advies uitbrengen welke scholing het beste aansluit.

Naast dat wij bij onze eigen NVvPO leden de enquête hebben uitgezet, worden ook de V&VN leden geraadpleegd.

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot de enquête, stuur dan een mail naar communicatie@nvvpo.nl.

Uiteraard houden we je op de hoogte van de resultaten via www.nvvpo.nl en social media.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service