Formulari d'inscripció individual a la Trobada per l'ocupabilitat i la intermediació laboral de les persones trans* (Sabadell // 22 de novembre de 2019)
Aquesta acció l'organitza Ca l'Enredus - Actuavallès, l'Ateneu Cooperatriu del Vallès Occidental i el Teler Cooperatiu. I compta amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell, Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona, i la Direcció General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya; així com de les entitats Colors de Ponent i Generem.

La participació és gratuïta i tindrà lloc al Casal Pere Quart, Rambla, 69, 08202 (demanem compromís amb l'assistència)
Marca les activitats a les que participaràs *
Required
Dades personals
Aquesta acció compta amb finançament públic que ens demana algunes dades personals, t'agraïrem que les omplis, a la part final del formulari podràs veure la Llei que ho regula i l'ús que en farem. Moltes gràcies.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
DNI/NIE/Altres *
Your answer
Municipi *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Dades laborals
Persona en cerca activa de feina? *
Required
Sector d'activitat en el que tens formació o estàs interessada *
Your answer
Fes una descripció de tres línies de les teves competències i experiència laboral
Your answer
Persona perceptora de prestació d'atur? *
Required
Persona amb càrregues familiars? *
Required
Llei de protecció de dades
En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer "Subvencions de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom". La finalitat del fitxer és gestionar les subvencions que atorga la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom que es duen a terme en el desenvolupament de les competències que li són atribuïdes legalment.
Us informem que les vostres dades se cediran a l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental (format per les entitats: Promoció Econòmica de Sabadell, SL; Associació Can Capablanca; Doble Via SCCL; E.I. L'Eina, SCCL; Sprintcoop, SCCL; i Consell Comarcal del Vallès Occidental), d’acord amb l’article 21 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, amb les finalitats indicades.Així mateix, us comuniquem que les vostres dades se cediran al Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social d’acord amb l’article 21 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i serviran per la justificació de la subvenció obtinguda.
La unitat responsable del fitxer és la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment. Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa per correu postal (C. Sepúlveda, núm. 148-150, 08011 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a dgestsca.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital reconegut).
Autoritzo l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental a utilitzar les dades facilitades amb les finalitats indicades. *
Autoritzo l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, ActuaVallès i al Teler Cooperatiu a fer ús de les meves dades per fer-me arribar informació i comunicacions sobre les activitats i els esdeveniments que organitzi o en els quals col·labori o doni suport. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy