INSCRIPCIÓ CURS PROJECTE WAP.CAT: creació de llocs web i apps en català
Full de sol·licitud

A partir del 8 d’octubre s’impartira un curs de formació TAC de 20 h. adreçat a professorat de 5è i 6è de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior interessat en promoure el coneixement de competències digitals i l’ús del català a la xarxa, a través de la creació de llocs web i apps.

Es contempla una part formativa presencial (sessions a Tarragona i Tortosa, respectivament)(seu a escollir) i online (webinars) i una part de treball al centre, consistent en la creació de webs o app amb l’alumnat i la participació al concurs Webs al punt.cat.

Fitxa de l’activitat a: https://goo.gl/cCi8VU Més info a http://websalpunt.cat/. Els continguts i recursos presentats són de gran utilitat.

En col·laboració amb:
Protecció de dades
Abans de començar i per tal de complir la llei de protecció de dades necessitem que ens autoritzis a recollir-les. T'agraïm la teva paciència!

Política legal

Des del Projecte APQUA – Aliança STEM volem oferir-te una experiència de navegació i un servei segur i de confiança. Per això, hem implementat la present Política de Privadesa que compleix amb els paràmetres i mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, recollides al Reglament Europeu 679/2016, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades. Tot plegat amb l’objectiu de garantir la teva privacitat i ser transparents en l’ús de les teves dades.
En aquesta Política de Privacitat volem informar-te sobre com tractarem les teves dades. Demanem les teves dades amb finalitats relacionades amb l’enviament de comunicacions electròniques. Tot això en virtut del que disposa el Reglament conegut com e-Privacy, 2017/0003, de 10 de gener de 2017, sobre el respecte de la vida privada i la protecció de les dades personals en el sector de les comunicacions electròniques i per qual es deroga la Directiva 2002/58 / CE.

1. Quin és l’objectiu o finalitat de la recollida de dades?

La finalitat de la recollida de dades en tots els apartats és la de fer servir les seves dades per a atendre els dubtes o la informació que ens hagi requerit i gestionar les seves sol·licituds de participació en el programa.
El correu electrònic que ens indiquis, l’utilitzarem per remetre-li informació relacionada amb els dubtes o inquietuds que ens hagi plantejat o informació sobre l'estat de la teva sol·licitud.
En cap cas rebràs informació de tercers sense haver-te informat i sol·licitat el teu consentiment exprés prèviament, vetllant d’aquesta manera per complir amb els paràmetres de la normativa europea.
Així mateix, t’informem que les teves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats del Projecte APQUA – Aliança STEM.

2. Ús de les dades personals

Les dades personals que ens facilitin seran tractades per a les finalitats previstes a continuació:
a. Atendre i resoldre les sol·licituds o dubtes.
b. Informar de novetats relacionades amb el Projecte APQUA – Aliança STEM.
c. Enviar informació que es consideri que et pugui ser d’interès.

3. Compartir informació amb tercers

Per al funcionament del Projecte APQUA – Aliança STEM, hem de facilitar les dades a tercers. Se t'informarà prèviament i es sol·licitarà el teu consentiment per a cada cas en concret.

Consentiment
Per a poder enviar la sol·licitud es necessari que acceptis la casella de consentiment següent. Consents, mitjançant la marcació de la casella:
- Al tractament de les teves dades amb les finalitats descrites abans.
- A la recepció de comunicacions relacionades amb el Projecte APQUA – Aliança STEM a través del telèfon, correu postal ordinari, correu electrònic (preferentment) o mitjans de comunicació electrònica equivalents.
- El Projecte APQUA – Aliança STEM facilitarà les teves dades a Fundació PuntCat per realitzar la coordinació i el seguiment.
- El Projecte APQUA – Aliança STEM forma part de Universitat Rovira i Virgili / Fundació Universitat Rovira i Virgili.

A més a més, declares, mitjançant la marcació de la casella, sota la teva pròpia responsabilitat, tenir complerts els divuit anys d'edat, responent de manera exclusiva i personal de la veracitat d'aquesta declaració i assumint, per tant, les possibles responsabilitats legals sobre això.

Dono el meu consentiment *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service