Påmelding til Prosjektkor med Kammerkoret Bocca og Edvard Grieg Kor april 2018
Prosjektkoret framfører Mendelssohn's "Richte mich, Gott" (Palm 43) på konsert i Vår Frelsers kirke søndag 15. april 2018 kl.18:00. Alle som vil kan bli med - om du har sunget sangen før eller ei, om du synger i kor eller ei, om du er ung eller gammel, synger i blandakor, mannskor eller damekor osv.

Du får tilsendt noter og øvingsfil på forhånd. Det blir en innstuderingsøvelse med Ive Buch Romme fredag 13. april kl.17:30 - 19:00 og en fellesøving med Kammerkoret Bocca og Edvard Grieg Kor søndag 15. april kl.17:00 - 17:30.

Prosjektkorsangerne sitter i salen som publikum og får høre Kammerkoret Boccas konkurranseprogram til Laurea Mundi Grand Prix i Budapest (kirkemusikk og folkemusikk) og en avdeling med Edvard Grieg Kor. Som siste nummer i konserten kommer alle prosjektkorsangerne opp og vi danner et storslått avslutningskor.

Pris kr.160,- inkl. konsert. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet og husk å kjøpe Prosjektkor-billett på https://bocca.ticketco.events/no/nb/e/samklang__vaarkonsert_med_kammerkoret_bocca_edvard_grieg_kor_og_prosjektkor .

Email address *
Fullt navn *
Your answer
Stemmegruppe *
Synger du i kor nå? Evt. hvilket/hvilke?
Your answer
Har du sunget "Richte mich, Gott" før? *
Her kan du høre musikken og se notene:
Hvordan fikk du vite om prosjektkoret? (flere alternativer mulig) *
Required
Er det annet vi bør vite? Husk å trykke 'SEND' nederst på siden!
Your answer
Kammerkoret Bocca
Edvard Grieg Kor
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service