Nyilatkozat felügyeletről 2021.03.06.
Tisztelt Szülő!

A 2021.03.06-án megjelent 111/2021. (III. 6.) Korm. rendelet "A védelmi intézkedések ideiglenes szigorítása idején a gyermekfelügyeletről" című szabályozás alapján mégiscsak lesz lehetőség gyermekfelügyeletre a 2021.03.08-tól kezdődő tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt (kivéve a tavaszi szünet). AZOK A SZÜLŐK KÉRHETIK A FELÜGYELETET, AKIK RÉSZT VESZNEK A VÍRUS ELLENI VÉDEKEZÉSBEN!

"A Kormány – tudva, hogy a szülők számára a koronavírus-világjárvány harmadik hulláma elleni védekezés
érdekében elrendelt rendkívüli óvodai szünet és az általános iskolák tantermen kívüli, digitális munkarendre történő átállása többlet erőfeszítést, újabb megoldandó feladatokat jelent, ugyanakkor tekintettel arra, hogy a járvány az oktatási intézményekben is terjed – felkéri a szülőket, hogy az 1. § (1) bekezdése szerinti gyermekfelügyeletet csak a legszükségesebb esetben – különösen munkavégzés, védekezésben való részvétel – vegyék igénybe."

Kérem, hogy a következő űrlap kitöltésével 2021.03.07-én 10 óráig NYÚJTSA BE KÉRELMÉT AZ A SZÜLŐ, AKI A RENDELET ÉRTELMÉBEN A VÉDEKEZÉSBEN RÉSZT VESZ ÉS EZÉRT AZ ISKOLÁNAK KELL GONDOSKODNIA GYERMEKE FELÜGYELETÉRŐL!

Tisztelettel: Fehér Ferenc intézményvezető

 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
A gyermek neve *
Szülő/gondviselő neve *
Szülő/gondviselő telefonszáma *
Szülő/gondviselő e-mailcíme *
Lakhely település *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy