FULLBOKAT - Business Model Canvas med Lauris Muzikants - Anmälan kan göras till reservlistan
Business Model Canvas är ett koncept för strategisk affärsmodellering på ett agilt och visuellt sätt. Vår föreläsare Lauris Muzikants har designat kursen efter ”Business Model Innovation Coach Bootcamp” med Alexander Osterwalder på Strategyzer (skaparen av BMC) som han deltagit i. Lauris har designat workshopen och hållit den för ca 200 projektledare, linjeledare och startupgrundare inom Telia globalt och därefter som giggande konsult.

Upplägg av workshopen:

Denna workshop är en helt och hållet powerpointfri upplevelse med canvasar på A1-format på kapaskivor och stafflier. Vi varvar teori, exempel, filmvisning, aktivitet i team och learnings för bästa upplevelse och lärande. Kursen är mycket uppskattad.

Workshopen har följande delar:

Familiarize: Lauris går igenom konceptet och förtydligar med ett exempel från verkligheten. Det kan vara Tesla eller Rolls-Royce.

Reproduce: gruppen delas i mindre team, som får i uppgift att utifrån färdigskrivet innehåll (exempel från Amazon Web Services, Spotify, Airbnb, Pokémon Go och Nespresso) fylla en business model canvas och träna på att pitcha hur den skapar, levererar värde för kunderna och fångar värde för företaget.

Learning: vi lyfter de mönster och den mekanik som är specifikt för affärsmodellerna vi jobbat med under workshopen. Vi delar också best practice i arbete med innovation inom affärsmodeller. På slutet lämnas utrymme för frågor och dialog.

Datum: 2017-10-17
Tid: 17.30 - 21.00
Plats: NOX-Place (Oxtorgsgatan 8)

Till denna kväll kan vi erbjuda 18 platser och det är först till kvarn. NOX bjuder på macka och kaffe.

Varmt välkommen!

Jag vill gärna delta vid eventet
Mailadress
Your answer
Förnamn
Your answer
Efternamn
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of NOX Consulting. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms