Næringsliv - og menneskerettighetslunsj 29. april
Velkommen til digital næringsliv- og menneskerettighetslunsj torsdag 29. april kl.12:15-13:00.

I dette skjemaet kan du sende inn spørsmål til lunsjens panel. Spørsmål kan sendes inn anonymt eller på vegne av bedriften.

I tillegg er det mulighet for å dele din bedrifts utfordringer, erfaringer og løsninger innenfor næringsliv og menneskerettigheter i skjemaet. Dette er verdifull informasjon i arbeidet som gjøres i Future-proof for å hjelpe næringslivet til å lettere kunne etterleve sitt ansvar.

Spørsmål og deling av relevante erfaringer, utfordringer og løsninger kan også formidles direkte under selve møtet. Forhåndsinnsendte spørsmål vil derimot prioriteres.

* Spørsmål i dette skjemaet er valgfrie og du svarer på de du måtte ønske

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Hvem representerer du? *
Om du vil dele hvem du er og evt. representerer, så skriv gjerne dette under "annet". Om du vil forbli anonym, velger du alternativet "anonym".
Dine spørsmål til panelet
List dine spørsmål i boksen under.
Del dine utfordringer
Del gjerne dine utfordringer i boksen under og evt. hvordan du/dere løste de.
Hva kan andre bedrifter lære av deg/dere?
Om du skal liste de viktigste læringspunktene/deres best-practice for noen som ikke har startet med arbeid på menneskerettigheter, hva vil du dele?
Ønsker du et gratis konsultasjonsmøte med Future-proof og Raftostiftelsens ekspert på næringsliv og menneskerettigheter?
Future-proof tar gjerne et møte med deg og din bedrift for å høre hvor langt dere har kommet i arbeidet med implementering av UNGP (evt. hjelpe dere i gang), hvor det ligger forbedringspotensial, prioritering av ressurser i henhold til virksomhetens natur og operasjoner, samt tilnærming til utfordringer som kan oppstå internt i bedriften eller utover i  leverandørkjeden.
Clear selection
Ønsker du å holdes oppdatert på arrangementer i regi av Future-proof? Fyll inn epostadresse under:
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy