Sítúra a Vlegyászára (2023.02.26.)

Szeretettel várunk rendhagyó eseményünkre február 26-án, vasárnap, amely során túrabakancs helyett most túrasí-felszerelésre lesz szükségetek. Célunk meghódítani az 1836 m magas Vlegyásza-csúcsot, emellett pedig megtapasztalni a mászás utáni csúszás örömét.

Az utazást kiskocsikkal szervezzük, így mindenkinek saját maga meg kell oldania, hogy eljusson a találkozás helyszínére. Találkozás 10 órakor Havasrogozon (Rogojel) a menedékházhoz vezető autós feltérőnél: https://goo.gl/maps/EMwndBeHi6F8gJQ36.

A túra hossza függ az időjárástól és a hóviszonyoktól, nagyjából 13 km-re kell számítani. Becsléseink szerint 16 óra körül érnénk vissza az autókhoz.

Fontos! Olyan hátizsákot hozzatok magatokkal, amelyre szükség esetén fel lehet kötözni a síléceket és a túrabakancsot egyaránt, ugyanis ha az útvonal elején nem lesz elegendő hó, valameddig fel kell majd cipelnünk a felszerelést. 

Szervező: Szőke Enikő, 0741-509852

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
EKE-tag? *
Életkor: *
Telefonszám: *
Adatfeldolgozási tájékoztatás
A szervezők a résztvevők által jelen űrlap kitöltésével önként szolgáltatott adatokat feldolgozzák a következő célokra: a résztvevők nyilvántartása; kapcsolattartás a résztvevőkkel a túra előtt; statisztikák készítése a túrán való részvételről; a résztvevők tájékoztatása az EKE-Kolozsvár 1891 további rendezvényeiről. A szervezők a feldolgozott adatokat biztonságos körülmények között, szigorúan bizalmasan kezelik, harmadik személyeknek át nem adják. A résztvevők önként hozzájárulnak közölt adataiknak a fentebb említett célokra való felhasználásához. A regisztrált személyek kérhetik adataik törlését nyilvántartásunkból, amennyiben visszalépnek a túrán való részvételtől, illetve a túra lebonyolítása után. Az erre vonatkozó kéréseket e-mailen, az egyesület e-mail címére kell küldeni: info@ekekolozsvar.ro.
*
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy