Ilmoittautuminen psyykkinen valmennus 31.1.2021
Tällä lomakkeella voi ilmoittautua SLKL:n järjestämään psyykkiseen valmennukseen 31.1.2021 klo 16. Kesto on noin kaksi tuntia.

Laji- ja fysiikkavalmennuksen ohella psyykkisillä taidoilla on suuri rooli onnistuneissa urheilusuorituksissa. Psyykkisen valmennuksen merkitys onkin kasvamassa ja sitä hyödynnetään yhä enemmän eri lajeissa. Aiheen kokonaisuus on valtava, mutta jo pienet muutokset ajattelutavoissa voivat olla merkittäviä onnistumisen kannalta.

Koulutustuokiossa käydään läpi psyykkisen valmennuksen osatekijöitä sekä niiden soveltamismahdollisuuksia ultimatessa, niin peleissä kuin harjoituskaudellakin. Koulutuksessa käydään läpi sekä yksilö- että joukkuetason näkökulmia, joten se sopii mainiosti niin pelaajille kuin valmennusroolissa toimivillekin. Koulutus tuo eväitä erityisesti tavoitteellisesti harjoitteleville pelaajille ja joukkueille, mutta osa teemoista soveltuu hyvin myös esimerkiksi harrastelijajoukkueen toiminnan kehittämiseen

Kouluttajana toimii Nanna Karessuo, joka on Liikuntatieteiden maisteri ja jatkanut viime aikoina opiskeluaan syventyen erityisesti psyykkiseen valmennukseen. Nannalla on takanaan myös pitkä peliura ultimatesta maajoukkuetasolla, joten hän tuntee lajin erityisvaatimukset.

Valmennus toteutetaan webinaarina. Osallistuminen voi olla helpompaa tietokoneen kautta, mutta myös puhelimella osallistuminen onnistuu. Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin tarkemmat ohjeet osallistumiseen.

Ilmoittautuminen on auki 17.1.2020 asti. Ilmoittautuminen on sitova.

Valmennus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään kuusi. Maksimimäärä osallistujille on 30.


Hinta

Hinta on ennen 31.12.2020 ilmoittautuneille 15 € per osallistuja ja sen jälkeen 20 €. Ilmoittautuneille lähetetään lasku sähköpostitse. Laskutus voidaan tehdä myös suoraan seuralle/taustataholle.

Lomakkeella kerättyjä yhteytietoja käytetään vain tämän koulutuksen asioista tiedottamiseen.
Nimi *
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Taustataho/seura jos on
Laskutuksen tiedot (nimi/taho, s.posti) jos eri kuin osallistuja
Terveisiä kouluttajalle
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Suomen Liitokiekkoliitto ry. Report Abuse