1Twente Hengelo - Club van de Week
Doe mee met de 1TWente Hengelo - Club van de Week
Hengelose clubs én hun vrijwilligers verdienen het om in de schijnwerpers te staan. Via de campagne “De Club van de Week” kunnen Hengelose verenigingen een week lang in de spotlight staan via radio, tv, internet en Huis-aan-Huisblad. De kosten voor deelname bedragen 211,75 euro (inclusief BTW). Voor dat bedrag wordt een promofilm van zo'n twee minuten gemaakt over de activiteiten van de club. Uw organisatie kan ook gebruik maken van dit unieke aanbod door onderstaande gegevens in te vullen. Alleen Hengelose clubs / organisaties / verenigingen met vrijwilligers kunnen meedoen aan de Club van de Week.
Ja wij doen mee!
Naam organisatie:
Contactpersoon
Straatnaam en nummer:
Telefoonnummer *
e-mailadres
Voorkeur periode
Je kunt een weekvoorkeur aangeven wanneer jouw club de Club van de Week is. Heeft u geen voorkeur, dan wordt een club in overleg ingedeeld. Wanneer een week al bezet is, dan volgt de eerstvolgende mogelijkheid.
Mijn voorkeur gaat uit naar:
Ondertekening
Door ondertekening van dit formulier maakt u de inschrijving definitief en geeft u Stichting Lokale Omroep Hengelo opdracht om de productie van Club van de Week in werking te zetten.
IBAN-nummer: tekeningsbevoegde:
Naam en functie tekeningsbevoegde:
Factuuradres
Datum
Door verzending van dit formulier verklaart u de tekeningsbevoegde te zijn van de vereniging of stichting die zich aanmeldt voor Club van de Week. Deelname aan Club van de Week is pas van kracht nadat een vertegenwoordiger van 1Twente Hengelo uw aanmelding heeft geaccepteerd en deelname schriftelijk heeft bevestigd. Alleen volledig ingevulde aanmeldformulieren worden geaccepteerd. De opdrachtnemer aanvaardt uitsluitend de opdracht onder toepasselijkheid van de algemene voorwaarden voor de actie van 1Twente Hengelo - Club van de Week. Door verzending van dit formulier gaat u akkoord met de actievoorwaarden die zijn terug te vinden op de website van Radio Hengelo TV.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy