Samenaankoop witloofwortels
Zin om in de stad eens je eigen groenten te kweken? Je weet niet hoe er aan te beginnen? Je kent er niet veel van? Geen probleem! Noordlof zal jou verder helpen. Eén van België's lekkerste groenten zijn heel makkelijk zelf te kweken, ook bij jou thuis. Witloof! Om het jou makkelijk te maken organiseert Noordlof voor het eerste een samenaankoop van witloofwortels. Deze kunnen makkelijk opgekweekt worden tot heerlijke witloofkropjes. In de kelder van Fundament, of gewoon bij jou thuis (of op school...). Eerst kopen we samen wortels aan bij https://lofloof.com, daarna kweken wij ze voor jou op, ofwel kom jij ze bij ons ophalen om ze zelf thuis op te kweken. Noordlof is een initiatief van Fundament, een groep vrijwilligers die samen de leegstaande kelder van de Sint-Amanduskerk in Antwerpen-Noord beheren.

Voor wie?
Iedereen die eens zelf groentjes in de stad wil kweken. Het is heel erg eenvoudig, je moet er helemaal niet veel van kennen. Ideaal voor de beginners, voor scholen, voor buurthuizen, ... Maar zeker ook leuk voor de gevorderde stadslandbouwers.

Hoe werkt het?
Bestel het aantal wortels dat je wil kweken via onderstaand formulier. 1 wortel = 1 witloof stronk!
Op 24/03 sluiten we de voorinschrijvingen af, afhankelijk van het aantal inschrijvingen wordt de prijs bepaald, we delen de prijs mee per mail samen met de betalingsdetails. Momenteel is de richtprijs van 1 wortel 0,2€.

Kweek je de wortels mee in onze bakken? Dan betaal je een klein bedrag voor de goede zorgen en de grond.
> 10 wortels = 1€
> 10-30 wortels = 2€
> meer dan 30 wortels = 3€
Elke zaterdag voormiddag kan je de groei van het witloof komen opvolgen.

Zaterdag 30/03 om 10u planten we de wortels in de bakken en geven we info over hoe je thuis zelf aan de slag kan! Om thuis witloof te kweken heb je een emmer nodig met een diepte van 30 cm en een beetje aarde (dit kunnen we je ook meegeven).

Meer informatie via onze event op FB of de FB pagina van Noordlof (https://www.facebook.com/witloofkwekenin2060/) of via kelder2060@gmail.com.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service