Tilmeldingsformular til Alpha on Location 2023
Her i formularen kan du tilmelde dig Alpha on Location. Turen arrangeres i et samarbejde mellem Israelsmissionens Unge og Alpha Danmark og vil blive afholdt d. 1. til 8. juli 2023. Turen begynder i Israel, hvilket betyder at du selv skal arrangere transport til og fra Israel. På rejsen gennemgår man et komprimeret Alpha-kursus og oplever de mangfoldige kulturer, spændende historiske steder og fantastiske landskaber, som Israel og Palæstina byder på.

Prisen for turen er kun 4.000 kroner inklusiv transport i Israel, kost og logi - medmindre du er tilmeldt igennem en partnerorganisation.

Betaling (gælder ikke hvis du er tilmeldt igennem en partnerorganisation):
For at færdiggøre din tilmelding bedes du indbetale et depositum på 500 kroner til Israelsmissionens Unge. Det resterende deltagergebyr skal indbetales senest d. 1. april 2023. Beløbene skal indbetales til Israelsmissionens Unges konto: 9743 - 165 299 07. Mærk overførslerne med 'AoL - [dit navn]'.

Der er som udgangspunkt plads til 25 deltagere på turen. Tilmeldingen er først til mølle.

Hvis du har nogen spørgsmål, så skriv til kent@israel.dk. Hvis du ikke har et pas, så lad felterne stå tomme. Du behøver ikke at begynde at anskaffe dig et pas før omkring maj.

Rejsen arrangeres af Israelsmissionens Unge. Hvis du gerne vil læse mere om Israelsmissionens Unge kan du besøge os på vores hjemmeside ung.israel.dk. Du er også meget velkommen til at melde dig ind i foreningen, hvilket du kan gøre her: https://ung.israel.dk/stoet/blivmedlem/.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Fornavn - som det står i dit pas! *
Husk at mellemnavne (næsten) altid er noteret som fornavn i dit pas, og skal derfor skrives her.
Efternavn - som det står i dit pas! *
Husk at mellemnavne (næsten) altid er noteret som fornavn i dit pas, og skal derfor ikke skrives her.
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse *
Telefonnummer *
Email *
Pasnummer
Passet skal være gyldigt til mindst d. 1. december 2023. Hvis det ikke er det, så skal det fornyes inden afgang. Hvis du ikke har et gyldigt pas, så kan du vente med at anskaffe et til maj, og kan lade dette felt stå tomt.
Udløbsdato for pas
Se beskrivelsen ovenfor.
Kontaktperson i Danmark (navn, relation, email og telefonnummer) *
Tilladelse til at opbevaring af data *
Jeg giver hermed Israelsmissionens Unge tilladelse til at opbevare de data, som jeg har anført i denne formular og fremtidigere informationer, som jeg giver Israelsmissionens Unge, som relaterer sig til studieturen.
Partnerorganisation
Hvis du har tilmeldt dig igennem en partnerorganisation, så bedes du skrive den herunder.
Hvor har du hørt om Alpha on Location
For at kunne forberede turen bedst muligt, vil vi gerne bede dig om at skrive, hvor du har hørt om Alpha on Location.
Rejseforsikring *
Som deltager på studieturen SKAL du have en rejseforsikring, hvilket du skal tegne hurtigst muligt, I tilfælde af at du alligevel bliver forhindret i at deltage på turen. Hvis du på turen ikke har en aktiv rejseforsikring fraskriver Israelsmissionens Unge sig ethvert ansvar for ekstraudgifter i forbindelse med uheld, sygdom og lignende, og kan afkræve deltagere dækning for eventuelle ekstraudgifter eller erstatning for at det planlagte program ikke kan gennemføres på grund af dette.

Du kan være dækket af en eventuel indbosforsikring eller forsikring ved dine forældre.
Kommentar (f.eks. noget du MEGET gerne vil opleve, allergier eller lignende)
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy