Vine a cantar a L'Auditori de Barcelona CORS DE L'EXILI I L'ESPERANÇA (80è aniversari del final de Guerra Civil)
La Federació de Cors de Clavé organitza un concert participatiu per commemorar el 80è aniversari de La Retirada (final de la Guerra Civil).
L'espectacle inclou cants revolucionaris espanyols, cançons dels països catalans i cants francesos que cantaven els exiliats catalans i espanyols als camps de refugiats francesos. Es comptarà amb la participació d'actors, músics i projecció d'imatges.
Hi ha dues modalitats de participació:
Modalitat A: cantaran totes les obres que integren l'espectacle a 4 veus mixtes
Modalitat B: cantaran una selecció de les obres a dues veus mixtes (una de dones i una d'homes)
La inscripció es pot fer individualment o per coral.
El concert es farà el 13 d'octubre de 2019 a la tarda a la Sala Pau Casals de L'Auditori de Barcelona i prèviament es faran 3 assaigs (dates i lloc a concretar).
El preu d'inscripció és de 10€ per cantaire membre de la Federació de Cors de Clavé (12€ per cantaire no federats a la FCC).
La inscripció inclou: llibret de partitures, el dret de participació als assaigs i concert per part del cantaire i una invitació al concert per a un/a acompanyant del cantaire.
Per formalitzar la inscripció cal complimentar aquest formulari. Un cop completat ens posarem en contacte amb vosaltres per efectuar el pagament amb el qual quedarà completat el procés d'inscripció.
Email address *
Tipus d'inscripció *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service