Taller: Energia Comunitària, sense deixar ningú enrere.

……..CATALÀ…….

Des d'Amics de la Terra Eivissa organitzem aquest taller dirigit a tècnics d'entitats/administracions públiques/empreses d'inserció i altres col·lectius socials sobre l'Energia Comunitària-comunitats energètiques com una eina participativa en mans de la ciutadania, que contribueix a frenar la pobresa energètica i el canvi climàtic, i incideix en la democratització energètica sense deixar ningú enrere.

⚠️No és necessari tenir coneixements sobre energia perquè l'objectiu és, precisament, facilitar que aquesta temàtica arribi als col·lectius que treballen amb perfils socials que històricament han estat infrarepresentats en tot allò relacionat amb aquest bé bàsic.

Més informació: www.amicsdelaterraeivissa.org

DATA: Dimecres 01 de febrer

HORARI: 10:00 a 13:00h

LLOC: Centre Cultural de Jesús (Carrer del Faisà, 7, Jesús)

……..CASTELLANO…….

Desde Amics de la Terra Eivissa organizamos este taller dirigido a técnic@s de entidades/administraciones públicas/empresas de inserción y otros colectivos sociales sobre la Energía Comunitaria-comunidades energéticas como una herramienta participativa en manos de la ciudadanía que contribuye a frenar la pobreza energética y el cambio climático, e incide en la democratización energética sin dejar a nadie atrás.

⚠️No es necesario tener conocimientos sobre energía porque el objetivo es, precisamente, facilitar que esta temática llegue a los colectivos que trabajan con perfiles sociales que históricamente han estado infrarrepresentados en todo lo relacionado con este bien básico.

Más información: www.amicsdelaterraeivissa.org

FECHA: Miércoles 01 de febrero

HORARIO: 10:00 a 13:00h

LUGAR: Centro Cultural de Jesús (Carrer del Faisà, 7, Jesús)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
1. Nom i llinatges
*
2. Telèfon de contacte
*
3. Tipologia d'entitat a la qual fas feina i/o participes / Tipología de entidad en la que trabajas y/o participas. *
4. Nom d'aquesta entitat a la que fas feina i/o participes / Nombre de esta entidad en la que trabajas y/o participas. *
5. Indica'ns la teva relació o experiència prèvia amb el món de l'energia tant si la tens com si no (no cal cap experiència) / Indícanos tu relación o experiencia previa con el mundo de la energía, tanto si la tienes como si no (no es necesaria ninguna experiencia)
*
6. Ens vols deixar algun comentari? / ¿Quieres dejarnos algún comentario?
7. Les dades rebudes des d'aquesta inscripció s'incorporaran a una base de dades que té per objecte gestionar la participació en l'activitat. En cap cas les dades es cedeixen a tercers. Amics de la Terra Eivissa, amb domicili en Carrer Metge Villangómez Ferrer, 6, 07800 Eivissa, és el responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i el Reial Decret (ES) 1720/2007 de 21 de desembre (RDLOPD). Més informació: www.amicsdelaterraeivissa.org i laura@amicsdelaterraeivissa.org.
8. Acceptació de les condicions de privacitat i tractament de dades personals / Aceptación de las condiciones de privacidad y tratamiento de datos personales: *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy