Jäsenhakemus
Amal ry on sosiaalialalla toimiva yhdistys, jonka tarkoituksena on islamin arvoihin perustuen tukea ja edistää tyttöjen ja naisten hyvinvointia. Yhdistyksen toiminnassa hyödynnetään uskonnon voimaannuttavaa vaikutusta tyttöjen ja naisten osallisuuden vahvistamiseksi omissa yhteisöissään ja laajemmin yhteiskunnassa. Yhdistys toteuttaa tarkoituksensa mukaista toimintaa ohjauksen, neuvonnan ja vertaistuen keinoin.

Amal ry:n arvoja ovat yhteisöllisyys, luotettavuus, siskous, usko ja rohkeus.

Varsinaiseksi jäseneksi hyväksytään henkilö, joka jakaa yhdistyksen arvot ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Yhdistyksen kannattajajäseneksi hyväksytään henkilö tai oikeustoimikelpoinen yhteisö, joka jakaa yhdistyksen arvot ja hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset ja tekee valinnat jäseneksi hyväksymisestä. Yhdistyksen varsinaisilla jäsenillä on mahdollisuus olla mukana yhdistyksen toiminnassa ja sen suunnittelussa, osallistua yhdistyksen kokouksiin ja asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen.

Amal ry:n varsinaisen jäsenen maksu on 20e/vuosi. Kannattajajäsenet voivat maksaa 20 eurosta ylöspäin itse sopivaksi katsomansa summan yhdistyksen toiminnan tukemiseksi.

Kaikkia tässä lomakkeessa kerättäviä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja yhteystietoja säilytetään vain jäsenyyden ajan. Jäsentietoja ei käytetä muuhun kuin tiedotustarkoituksiin jaettaessa tietoa yhdistyksen ajankohtaisista asioista.

Tervetuloa jäseneksemme, mikäli jaat arvomme ja haluat olla mukana tukemassa tyttöjen ja naisten hyvinvointia.


Valitse mitä jäsenyyttä haet *
Etu -ja sukunimi/yhteisön nimi *
Your answer
Lähiosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Sähköpostiosoite uudelleen *
Your answer
puhelinnumero
Your answer
Ammatti
Your answer
sukupuoli *
syntymävuosi
Your answer
Miksi haluat/haluatte liittyä Amalin jäseneksi? *
Your answer
Millaista tukea tai toimintaa toivoisit? Haluaisitko toimia yhdistyksessä vapaaehtoisena?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service