Inscripció del 2019 al Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí
Inscripció per participar en la representació/muntatge del Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí del 2019
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Ets soci/sòcia del Pessebre Vivent? *
Fes-te soci/a
Per participar al Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí i tenir la protecció legal necessària, l'assegurança i la responsabilitat civil subsidiària, cal que et registris a l'Associació del Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí:
https://forms.gle/spj62bhMZEVjHDUcA
Telèfons de contacte (el teu telèfon serà incorporat a un grup de Whatsaap per l'organització del Pessebre)
Has participat en alguna edició anterior del Pessebre Vivent de l'Espluga?
Com vols participar al Pessebre Vivent?
Inscriu-te a un equip de treball per fer possible el Pessebre Vivent:
Instriu-te a les representacions:
Com voldràs participar a les representacions?
Clear selection
Si faràs de figurant, et vols inscriure a alguna escena concreta per motius de proximitat, coneixement de l'equip, etc...? Especifica a quina.
Disposes de vestuari?
Clear selection
Edat
Cessió de Drets d'Imatge *
Autoritzo a l'Associació Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí amb el NIF G55701353 a utilitzar les fotografies o vídeos enregistrats durant les representacions o preparatius d’aquest any del Pessebre Vivent en les quals jo aparegui per publicar i cedir als mitjans de comunicació, pàgines web, xarxes socials o per elaborar material promocional en el futur, amb l’objectiu de fer ressò de l’esdeveniment. Al mateix temps, confirmo que sóc conscient que participant al Pessebre Vivent m’exposo al públic i que per tant qualsevol visitant pot captar imatges en les quals jo aparegui i fer-ne un ús lliure.
DNI *
Autorització de menors (Nom, cognoms i DNI del pare/mare/tutor)
Jo, pare/mare/tutor legal del menor d'edat que figura en aquesta inscripció, l'autoritzo a participar del muntatge/desmuntatge i representació del Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí i deslliuro de qualsevol responsabilitat l'Associació Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí amb el NIF G55701353, de qualsevol incident o afectació que pugui ocórrer al meu fill/a durant la preparació o representació del mateix, així com a la representació a Barcelona. -CAL SIGNAR L'AUTORITZACIÓ EN PAPER A LES OFICINES DE L'AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA-
Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable: Associació del Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí (NIF G55701353)
Finalitat: Incorporació de les dades aquí facilitades en un fitxer intern per a gestionar l'organització del Pessebre Vivent, els seus equips de treball i de figurants.
Legitimació: Consentiment de l'interessat/da
Persones destinatàries: No es cediran dades a tercers
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'expliquen a la informació addicional. Podeu consultar més informació sobre la política de privacitat: https://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/
Procedència de les dades: De la persona interessada en participar al Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí.
*
Omplint aquest formulari cedeixo les meves dades personals a l'Associació Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí amb el NIF G55701353 perquè en faci un ús privat i no les cedeixi a tercers. Accepto rebre informació sobre el Pessebre Vivent i/o activitats relacionades.
Required
ASSEGURANÇA I INSCRIPCIÓ DE SOCI
L'Associació Pessebre Vivent de l’Espluga de Francolí amb el NIF G55701353 aglutina totes les persones que participen en l'organització o representació del Pessebre Vivent, i com a mebre de l'Associació Coordinadora de Pessebres Vivents de Catalunya, disposa d'una cobertura específica de responsabilitat civil per danys a tercers i d'una assegurança per tots els seus membres. Per poder disposar de la cobertura i formar part de la presa de decisions és necessari inscriure's com a soci de l'entitat a: https://goo.gl/forms/XM26JeSborPMpf1m1
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy