Komitéopptak
Velkommen til Linjeforeningen Delta!
Her kan du melde deg inn i den komiteen du ønsker. Søknadsfristen er 21. januar kl.23:59, men meld deg inn så fort du vet hva du vil slik at du kan bli med på mest mulig. Hvis du ønsker å melde deg inn i flere komiteer kan du sende inn dette skjemaet flere ganger, og det er ingen begrensning på hvor mange underkomiteer og interessegrupper man kan delta i under hver komité.

NB: Noen komiteer har interessegrupper i tillegg til vanlig komité/underkomiteer der det ikke stilles krav til komitéarbeid. Det betyr at man heller ikke har krav på komitégoder, som kontor-/kjøkkentilgang ved kun å delta i disse. Det er opplyst hva som eventuelt er interessegrupper under hver komité.

NB 2: På grunn av korona kan vi ikke love at alt av komitéarbeid blir som beskrevet under, men vi skal prøve så godt vi kan å opprettholde arbeide, men med hensyn til alle restriksjoner.
Etternavn *
Fornavn (og eventuelt mellomnavn) *
EM-nummer
Nummer som begynner med EM bakerst på NTNU adgangskortet ditt. Skriv kun tallet. Hvis du ikke har adgangskort ennå, hopp over dette spørsmålet.
NTNU-brukernavn *
Det som står foran studentmailen du har fått fra NTNU. For eksempel hvis du heter Delta Linjeforening, vil studentmailen din sannsynligvis være deltlin@stud.ntnu.no
Telefonnummer *
Hvilken komité ønsker du å melde deg inn i? *
Sjekk ut https://www.deltahouse.no/student/komiteer/ for nærmere informasjon om hver komité, dens underkomiteer og interessegrupper! Du kan også trykke deg videre her for å lese litt om de forskjellige.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy