Ansøgning om ophold i Ønskelands Pausehus
I dette skema kan du ansøge om ophold i Ønskelands Pausehus vinter/forår 2019/20.
Linket vil være åbent fra fredag d. 6/9 2019. Linket lukker når Pausehuset er fuld booket.

Pausehuset er et tilbud til alvorligt og kroniske syge børn fra hele landet og deres familier om at komme på ophold i Ønskeland, i Nordjylland.

Ønskeland er en non-profit organisation, der er drevet af en lille gruppe ansatte og en stor gruppe frivillige. Ønskeland har fokus på sårbare børn og unge, og herunder børn i målgruppen "alvorligt og kronisk syge børn". Vi har nogle dejlige lokaliteter med svømmehal, fællesarealer og fine værelser. Du kan se mere om Ønskeland på www.ønskeland.dk.
Pausehuset er et projekt, som er lavet i samarbejde med Fonden CoolUnite. CoolUnite finansierer projektet, som derfor er gratis for familierne. Dog skal I selv sørge for transport til Ønskeland.

I dette skema skal du tage stilling til hvornår jeres familie har mulighed for at være på ophold, og hvor længe. Angiv gerne mere end en periode.
Vi har desuden brug for at vide lidt om jeres barn og familie.
Vær opmærksom på at Ønskeland ikke er indrettet særlig handicapvenligt og at der ikke er handicaptoilet. Er I i tvivl om jeres barn kan komme rundt, så ring til os først.
Når vi har modtaget jeres ansøgning, vil vi kontakte jer inden for 10 dage for at afklare jeres mulighed for at komme på ophold i Pausehuset.
Hvis I tilbydes et ophold i Pausehuset, vil I efterfølgende få tilsendt en opholdsaftale og andre praktiske oplysninger om opholdet.

Hvis I har spørgsmål eller vil høre mere, så kontakt Ønskeland på anne@oenskeland.dk eller 44225252.

Email address *
Hvorfor ønsker I et ophold i Pausehuset? *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service