VGC Contactdag 24/04/2022 - inschrijving BBQ
Het heeft al twee jaar, veel stress, veel ongemak, veel verdriet en jammer genoeg teveel levens gekost nu we de laatste etappe in gaan van een ongeziene pandemie. Als we nog een aantal weken verder zijn zal men ook hier bij ons alle maatregelen laten varen en is het tijd dat we terug opnemen waar we mee bezig waren, in hoeverre dit nog kan natuurlijk.

Ook bij VGC gaan we terug van start na een lange tijd van afwezigheid en we vangen aan op 24 april met onze contactdag. Contact is wel wat we het meest hebben moeten missen, letterlijk en figuurlijk, maar ons grootste geluk is dat we er terug bij kunnen zijn en dat gaan we bij VGC niet zomaar voorbij laten gaan, we hopen tezamen met u deze aftrap te kunnen geven.

Vorige edities van de contactdag waren steeds een succes en ook deze maal zal het niet anders zijn. Nee hoor we gaan er weer alles aan doen om de opgelopen corona-schade weg te werken en willen jullie allen extra belonen voor jullie steun en begrip voor de afgelopen jaren toen we er door de veiligheidsmaatregelen niet waren.

Het programma verloop van onze contactdag is reeds meer dan gekend maar toch:
- Ontvangst met koffie en gebak
- Voordracht door gastspreker
- Gelijklopend keuring van de ingeschreven jonge vogels van 2022
- Lunch: een super heerlijke 4-gangen-BBQ
- Show open voor deelnemers contactdag
- Voordracht door gastsprekers
- Afronden van de dag, rond 16u, doen we met een afsluitend hapje en drankje aangeboden door de club en tijd voor de cashback!

Ja hoor het bestuur van VGC wil graag hun respect tonen voor de jaren steun die jullie hebben opgebracht voor de club en nodigen jullie allen uit om deze mooie dag met ons te beleven. Sterker nog breng wat bevriende grasparkietkwekers mee naar VGC en maak ze deelgenoot van deze dag onder vrienden.

Cashback, ja hoor je hoeft enkel op het aanmeldingsformulier te vermelden met hoeveel personen je wenst deel te nemen, betaal vervolgens het verschuldigde voorschot (€ 20,00 per persoon) op het rekeningnummer  (IBAN: BE28 7380 2149 5020 / BIC:  KREDBEBB) en op het einde van de contactdag krijg je het voorschotbedrag volledig terugbetaald.

Dat Jac onze samensteller van de contactdag, snel deze sombere coronatijd wil afsluiten met een spetterend begin daar kan je van op aan en zal dan ook niets ongemoeid laten om deze dag te laten schitteren.

Meer dan u allen van harte uitnodigen kan ik niet, laat alle maskers vallen en toon uw mooie lach onder je vrienden op deze fantastische dag!

Let the count down begin!

Thielemans Eric

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Uw naam en voornaam *
Uw emailadres (nodig voor uw bevestiging inschrijving)
Aantal personen: *
LET OP: deze inschrijving is pas geldig als het verschuldigde bedrag is gestort op het rekeningnummer van VGC.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy